Felicia Fortes

Felicia Fortes
Contact
Name: Felicia Fortes
City: Göteborg

Vad arbetar jag med?

Kort svar:

Illustrerar för tidskrifter, reklam och information. Formger för print och webb.

Långt svar:

Designar logotyper, grafiska profiler och webbsidor för företag, musiker och kulturprojekt. Skapar illustrationer och informationsgrafik för tidskrifter. Är också kvinnan bakom ett flertal affischer till musik- och teateruppsättningar genom åren.

I Studio Kobajagi, som jag driver med utställningsproducenten och manusförfattaren Dragan Mitic, arbetar jag med grafisk form och visuella lösningar till utställningar, nu senast vandringsutställningen Alla ska passa in (skapad i samarbete med Riksutställningar och Arbetets Museum, med stöd från Allmänna Arvsfonden).

Vad säger min arbetsplats utseende om vem jag är?

Min studio är mycket strukturerad. Det kreativt kaoset finns i huvudet. För att det som kommer ut ur huvudet ska landa fint håller jag mitt skrivbord rent och sorterar minutiöst alla olika uppdrag i mitt mappsystem. Min mentor i detta är Alejandro Fuentes-Bergström.

Vad säger kunderna om hur det är att anlita mig?

Mina kunder uppskattar att jag alltid lyckas skapa en egen twist i mina illustrationer. Oavsett om jobbet handlar om våldsprevention, strandskydd eller föräldrapeng. Jag vill ge mina kunder en transparent process, min kunskap när det kommer till kvalité samt intressanta möten.

Kunder i urval: Offside Press, OTW, Spoon, Content Innovation, Lärarförbundet, Svenska Kyrkan, Masthuggsteatern, Nordiska Folkhögskolan, Fortellerfestivalen

Contact Felicia

0707-59 54 13