Anna Westin

Anna Westin
Kontakt
Namn: Anna Westin
Ort: Vallentuna

Jag heter Anna Westin och jag arbetar som frilansande illustratör. Måste jag välja så blir det en mix av blyerts och digitalt. Jag har pluggat både konst och illustration men arbetar nu främst med illustration. Många av mina uppdrag har varit riktade mot barn och det ligger mig extra varmt om hjärtat.

Vad är det bästa med att jobba med dig ur ett kundperspektiv?

Jag har en stor fantasi och går in för varje uppdrag till hundra procent. Jag gillar att diskutera med kunden och ge olika förslag från min synvinkel för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Jag är snabb men noggrann och tycker att det är viktigt att kunden får en chans att ge sin åsikt under arbetets gång. För mig är det jätteviktigt att kunden inte bara känner sig nöjd utan också blir inspirerad av mina bilder.

Har du några hemliga talanger?

Jag älskar att jobba med större projekt. Bokstavligt talat. Jag gillar att bygga djur (med en konstnärlig tvist) i naturlig storlek. I min samling finns en häst, ett får med färgglada garnbollar och nu senast en flygande gris. Jag har även vunnit två pris för mitt får.

Kontakta Anna

0709380615

Att anlita en illustratör eller formgivare är hur lätt som helst. Men precis som med så mycket annat varierar priset beroende på vad du vill ha. Här listar vi några saker som är bra att tänka på när du kontaktar en kreatör.

Innan uppdraget påbörjas rekommenderar vi att komma överens om förutsättningarna för uppdraget:

  1. Brief – Beskriv uppdraget, vad är det som ska göras?
  2. Användning – Var, när och hur ska det publiceras?
  3. Tidsplan – Kvalitetssäkra att uppdraget kan levereras enligt utsatt deadline, glöm inte ta hänsyn till korrvändor.
  4. Arvode – Ta in offert och kom överens om skäligt arvode.
  5. Avtal – Slutligen är det rekommenderat att upprätta ett avtal kring det ni kommit överens om.