Camilla Eltell

Camilla Eltell
Kontakt
Namn: Camilla Eltell
Ort: Gustavsberg

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Jag heter Camilla Eltell och arbetar med visuell kommunikation, illustration och fri bildkonst. Visuell profil tar jag ofta vidare till profilerad, unik inredning. Fri bildkonst och måleri ställer jag ut med jämna mellanrum och en del av konsten blir till material i grafisk form och inredningsprodukter som bland annat säljs i nystartade konceptbutiken CHAMOTTE MARKET i Gustavsbergs hamn – en kombination av design-, inredningsbutik med kaffe- och tehandel. Varmt välkommen!

Vad är det bästa med att jobba med dig ur ett kundperspektiv?

Kunder brukar uttrycka några fördelar – lätt att sätta mig in i och förstå uppdragsgivarens behov, kommer snabbt framåt och är serviceinriktad. Bakgrund som kommunikationskonsult och projektledare har gett erfarenhet av större projekt och sammanhang och därmed uppdragsgivarens villkor, kontext och projektrganisation. Ofta hittar jag rätt känsla efter en första brief vilket uppskattas. Den gemensamma briefen är viktig och en bra frågestund eller förstudie ger bästa resultat. Uppdragsgivare blir ibland överraskade över en visuell lösning, men nöjda sen. Då har jag lyckats ge nåt extra.

Vad jobbar du med just nu?

Just nu arbetar jag med flera olika projekt. Konceptinredning för modernt kontor med textil och mattor i måleriska uttryck. Profil-illustrationer för Lillsved Idrottsfolkhögskola som graverats på nya utomhusskyltar bland annat. Just nu skissar jag på ny kollektion produkter för Formex till sommaren. Jag vidareutvecklar äldre mönster och skapar några nya.

Nystartade butiken Chamotte Market i Gustavsberg har öppet onsd-sönd. Där finns jag flera dagar i veckan för både designprojekt och för att möta våra nya glada kunder som hittat till butiken. Kom gärna och se mina produkter på riktigt, snacka och ta en kopp kaffe. Vi arrangerar events, kundkvällar och håller gärna workshops och kreativa frukostar. Chamotte Market är plats för både designhandel och kreativa möten mitt i gamla industrikvarteren där nya boendekvarter växer fram.

Välkommen!
Ring 0709 46 11 25 eller maila camilla@eltellform.se

Kontakta Camilla

0709 46 11 25

Att anlita en illustratör eller formgivare är hur lätt som helst. Men precis som med så mycket annat varierar priset beroende på vad du vill ha. Här listar vi några saker som är bra att tänka på när du kontaktar en kreatör.

Innan uppdraget påbörjas rekommenderar vi att komma överens om förutsättningarna för uppdraget:

  1. Brief – Beskriv uppdraget, vad är det som ska göras?
  2. Användning – Var, när och hur ska det publiceras?
  3. Tidsplan – Kvalitetssäkra att uppdraget kan levereras enligt utsatt deadline, glöm inte ta hänsyn till korrvändor.
  4. Arvode – Ta in offert och kom överens om skäligt arvode.
  5. Avtal – Slutligen är det rekommenderat att upprätta ett avtal kring det ni kommit överens om.