Johanna Astrén

Johanna Astrén
Kontakt
Namn: Johanna Astrén
Ort: Göteborg

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Johanna Astrén, frilansande kreatör inom art direction, grafisk design och illustration. Jag har sedan högskoleexamen 2004 varit verksam på byråer och marknadsavdelningar och driver idag mitt eget företag. Helhetsintryck och identitetsbyggande form och illustration är sånt som får igång mig lite extra. Kreativa briefer är min favoritläsning.

I ditt yrkesutövande, hur har du själv utvecklats, tycker du?

De senaste tio åren har jag gått från att layouta kataloger och säljmaterial, via idéarbete och formgivning av reklamkampanjer och butikskommunikation till konceptdesign, varumärkesidentitet och illustration. Mina olika erfarenheter har gett ett brett synfält inom visuell kommunikation och förståelse för olika behov och arbetsprocesser.

Vad är det bästa med att jobba med dig ur ett kundperspektiv?

Jag tror att min bakgrund, med både djupare tekniskt kunnande i grafisk produktion och bred erfarenhet inom kommunikation, art direction och illustration, kan vara en stor fördel. Jag hoppas att mina uppdragsgivare känner en trygghet i att jag alltid levererar material som håller högsta kvalitet och att mitt arbete bidrar till en bra slutprodukt.

Kontakta Johanna

Fanns inget telefonnummer...

Att anlita en illustratör eller formgivare är hur lätt som helst. Men precis som med så mycket annat varierar priset beroende på vad du vill ha. Här listar vi några saker som är bra att tänka på när du kontaktar en kreatör.

Innan uppdraget påbörjas rekommenderar vi att komma överens om förutsättningarna för uppdraget:

  1. Brief – Beskriv uppdraget, vad är det som ska göras?
  2. Användning – Var, när och hur ska det publiceras?
  3. Tidsplan – Kvalitetssäkra att uppdraget kan levereras enligt utsatt deadline, glöm inte ta hänsyn till korrvändor.
  4. Arvode – Ta in offert och kom överens om skäligt arvode.
  5. Avtal – Slutligen är det rekommenderat att upprätta ett avtal kring det ni kommit överens om.