Maja Lindén

Maja Lindén
Kontakt
Namn: Maja Lindén
Ort: Malmö
Hemsida: majalinden.se

Infografik och illustrationer av hög kvalitet med snabb leverans. Jag är högskoleutbildad illustratör med erfarenhet både som heltidsanställd nyhetsgrafiker på dagstidning och frilansande serietecknare. Levererar gott resultat på rätt tid, är tydlig, lätt att samarbeta med och van att anpassa bilden efter kundens behov. Jag utför illustration, informationsgrafik, enklare animaitoner och grafisk form. Hantverksskicklig och rutinerad, både analogt och digitalt. Lång vana vid att leverera både till tryck och webb.

Mina senaste uppdrag är bl.a. en serie affischer för Pufendorfinstitutet, Lunds Universitet (där jag visualiserade forskningsresultat med hjälp av serier), en informationsfilm för Lunds Kvinnojour som visades på lokaltrafikens skärmar samt vinjetter och animationer av Jesus för S:t Mikaels församling, Svenska kyrkan.

Kontakta Maja

Fanns inget telefonnummer...

Att anlita en illustratör eller formgivare är hur lätt som helst. Men precis som med så mycket annat varierar priset beroende på vad du vill ha. Här listar vi några saker som är bra att tänka på när du kontaktar en kreatör.

Innan uppdraget påbörjas rekommenderar vi att komma överens om förutsättningarna för uppdraget:

  1. Brief – Beskriv uppdraget, vad är det som ska göras?
  2. Användning – Var, när och hur ska det publiceras?
  3. Tidsplan – Kvalitetssäkra att uppdraget kan levereras enligt utsatt deadline, glöm inte ta hänsyn till korrvändor.
  4. Arvode – Ta in offert och kom överens om skäligt arvode.
  5. Avtal – Slutligen är det rekommenderat att upprätta ett avtal kring det ni kommit överens om.