Marthe Roosenboom

Marthe Roosenboom
Kontakt
Namn: Marthe Roosenboom
Ort: Göteborg

Som illustratör samarbetar jag med kunder inom många olika brancher. Ena veckan får jar lära mig om lösningar mot Q-feber, andra veckan fördjupar jag mig i flerspråkighet på arbetsplatsen. Jag tycker om utmaningar och att klura ut hur jag kan förklara komplicerade berättelser med hjälp av illustration. 

Jag är född i Nederländerna och utbildade mig där som illustratör 2010. Sedan dess arbetar jag som illustratör för både Nederländska och Svenska kunder. Som illustratör av artwork för animationer, får jag se mina bilder komma till liv vid händerna av mina skickliga animatörkompisar. Just nu arbetar jag mycket för webb, där mina bilder får förklara vad kundernas arbete handlar om. Våren 2015 avslutade jag även en Master i Design (Child Culture Design) på HDK i Göteborg för att fördjupa mina kunskaper. 

Kontakta Marthe

0739833252

Att anlita en illustratör eller formgivare är hur lätt som helst. Men precis som med så mycket annat varierar priset beroende på vad du vill ha. Här listar vi några saker som är bra att tänka på när du kontaktar en kreatör.

Innan uppdraget påbörjas rekommenderar vi att komma överens om förutsättningarna för uppdraget:

  1. Brief – Beskriv uppdraget, vad är det som ska göras?
  2. Användning – Var, när och hur ska det publiceras?
  3. Tidsplan – Kvalitetssäkra att uppdraget kan levereras enligt utsatt deadline, glöm inte ta hänsyn till korrvändor.
  4. Arvode – Ta in offert och kom överens om skäligt arvode.
  5. Avtal – Slutligen är det rekommenderat att upprätta ett avtal kring det ni kommit överens om.