Natalia Batista

Natalia Batista
Kontakt
Namn: Natalia Batista
Ort: Lund

Serieskapare och illustratör, skapare av de två prisbelönade serierna Mjau! och Sword Princess Amaltea. Illustrerade Jo Salmsons barnboksserie Häxfolket. Medlem i det svenska seriekollektivet Nosebleed Studio.
Jag arbetar såväl digitalt som analogt med mitt tecknande. Färglägger gärna i akvarell eller digitala program. Behärskar Adobe Photoshop, Illustrator och InDesign samt videoredigering och grundläggande HTML/CSS-programmering.

Boka mig för kurser

Mangatecknare. Erbjuder färdiga upplägg på en eller två timmar i mangateckning för bibliotek eller evenemang i Skåne med omnejd. Jag har över 10 års erfarenhet av att hålla workshops för unga, samt en professionell karriär med flera serieverk som deltagarna känner igen, vilket imponerar och inspirerar. Håller även föreläsningar, bl.a. för lärare kring serier och manga i undervisningen.

Workshop
Föreläsningar
Kontakt

Kontakta Natalia

0707420141

Att anlita en illustratör eller formgivare är hur lätt som helst. Men precis som med så mycket annat varierar priset beroende på vad du vill ha. Här listar vi några saker som är bra att tänka på när du kontaktar en kreatör.

Innan uppdraget påbörjas rekommenderar vi att komma överens om förutsättningarna för uppdraget:

  1. Brief – Beskriv uppdraget, vad är det som ska göras?
  2. Användning – Var, när och hur ska det publiceras?
  3. Tidsplan – Kvalitetssäkra att uppdraget kan levereras enligt utsatt deadline, glöm inte ta hänsyn till korrvändor.
  4. Arvode – Ta in offert och kom överens om skäligt arvode.
  5. Avtal – Slutligen är det rekommenderat att upprätta ett avtal kring det ni kommit överens om.