Pia Alfredsson

Pia Alfredsson
Kontakt
Namn: Pia Alfredsson
Ort: Umeå

Hej och välkommen!

Jag är verksam som bilderbokskonstnär/illustratör med inriktning på barnlitteratur. Skapar i ord, bild och grafisk form. Bilderboksberättande är hjärtat i mitt skapande; bilderböcker, bokverkstäder för barn (på bibliotek, förskolor, skolor, museer och gallerier) och utställningar.

Min önskan är att vara i skapandet så mycket som möjligt, själv och tillsammans med andra. Jag vill verka för barns eget skapande bland annat genom olika bokverkstäder för barn. Flera Skapande skola projekt har fått stöd av Statens Kulturråd. Exempel på bokverkstäder finns här: http://www.piaalfredsson.se/skolbesok.htm

Boka mig för kurser

Arbetar sedan 2006 med bild- och bokverkstäder för barn på bibliotek, förskolor, skolor, museer och gallerier. Verkstädernas innehåll berör skapande i bild, grafisk form och ord. Allt från delar i den kreativa processen, till olika tekniker och material. Lekfullhet, nyfikenhet och fantasi är viktiga ledord.

 

Kurser
Skapande skola
Workshop
Kontakt

Kontakta Pia

070-3616719

Att anlita en illustratör eller formgivare är hur lätt som helst. Men precis som med så mycket annat varierar priset beroende på vad du vill ha. Här listar vi några saker som är bra att tänka på när du kontaktar en kreatör.

Innan uppdraget påbörjas rekommenderar vi att komma överens om förutsättningarna för uppdraget:

  1. Brief – Beskriv uppdraget, vad är det som ska göras?
  2. Användning – Var, när och hur ska det publiceras?
  3. Tidsplan – Kvalitetssäkra att uppdraget kan levereras enligt utsatt deadline, glöm inte ta hänsyn till korrvändor.
  4. Arvode – Ta in offert och kom överens om skäligt arvode.
  5. Avtal – Slutligen är det rekommenderat att upprätta ett avtal kring det ni kommit överens om.