Pia Johansson

Pia Johansson
Kontakt
Namn: Pia Johansson
Ort: Göteborg

Illustratör utbildad vid HDK. Jobbar med illustrationer till tidningar, läromedel, informationsmaterial, bilderböcker, serier m.m. Förutom illustration jobbar jag också kontinuerligt med skapande tillsammans med barn i förskola/skola och på bibliotek t.ex. Kontakta mig gärna om du vill veta mer om min pedagogiska verksamhet!

Hur ser ditt drömuppdrag ut?

Jag gillar att göra figurer och karaktärer och att rita bokstäver! Att göra bilder som är pedagogiska och underhållande för olika åldrar är något jag tycker om. Ett utsmyckningsprojekt på en förskola eller skola vore riktigt roligt.

Boka mig för kurser

Arbetar med kulturpedagogiska projekt för barn och unga sedan 2008, bl.a. på skolor, förskolor och bibliotek, ofta tillsammans med kollegan Annie Huldén. Vi berättar om vårt jobb –att rita och hur en illustration hamnar i en bok samt skapar med barn i olika åldrar. Ett par exempel på workshops vi erbjuder är: Bokstavsverksta´–en lek med bokstäver, namn och initialer eller Kompisfigurer–vi är alla både lika och olika.

I samråd med pedagoger kan vi även utforma skapande projekt efter önskemål.

Skapande skola
Workshop
Kontakt

Kontakta Pia

0730-555764

Att anlita en illustratör eller formgivare är hur lätt som helst. Men precis som med så mycket annat varierar priset beroende på vad du vill ha. Här listar vi några saker som är bra att tänka på när du kontaktar en kreatör.

Innan uppdraget påbörjas rekommenderar vi att komma överens om förutsättningarna för uppdraget:

  1. Brief – Beskriv uppdraget, vad är det som ska göras?
  2. Användning – Var, när och hur ska det publiceras?
  3. Tidsplan – Kvalitetssäkra att uppdraget kan levereras enligt utsatt deadline, glöm inte ta hänsyn till korrvändor.
  4. Arvode – Ta in offert och kom överens om skäligt arvode.
  5. Avtal – Slutligen är det rekommenderat att upprätta ett avtal kring det ni kommit överens om.