Staffan Nylander

Staffan Nylander
Kontakt
Namn: Staffan Nylander
Ort: Taberg

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?Jag heter Staffan Nylander och jag är illustratör och grafisk formgivare. Mestadels gör jag tekniska illustrationer, eftersom jag har ett stort tekniskt intresse. Och allra helst tecknar jag gamla engelska bilar. Jag jobbar gärna i datorprogrammet Illustrator, men jag gillar även t ex traditionell akvarell.
Vad är det bästa med att jobba med dig ur ett kundperspektiv?Mina kunder upplever mig smidig och flexibel. Levererar alltid digitala original ”just in time”.
Hur ser ditt drömuppdrag ut?Mitt drömuppdrag handlar om bilar, eftersom det är mitt stora intresse. T ex att göra en bok med gamla (brittiska) bilar. Där jag väljer bilmodeller och gör alla illustrationer. Och samtidigt gör layout av hela boken, och prepress. (Fast egentligen har jag ju NÄSTAN redan gjort det. En bok om en bilklubb).

Kontakta Staffan

070-848 86 85

Att anlita en illustratör eller formgivare är hur lätt som helst. Men precis som med så mycket annat varierar priset beroende på vad du vill ha. Här listar vi några saker som är bra att tänka på när du kontaktar en kreatör.

Innan uppdraget påbörjas rekommenderar vi att komma överens om förutsättningarna för uppdraget:

  1. Brief – Beskriv uppdraget, vad är det som ska göras?
  2. Användning – Var, när och hur ska det publiceras?
  3. Tidsplan – Kvalitetssäkra att uppdraget kan levereras enligt utsatt deadline, glöm inte ta hänsyn till korrvändor.
  4. Arvode – Ta in offert och kom överens om skäligt arvode.
  5. Avtal – Slutligen är det rekommenderat att upprätta ett avtal kring det ni kommit överens om.