Stina Lövkvist

Stina Lövkvist
Kontakt
Namn: Stina Lövkvist
Ort: Järfälla

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Jag heter Stina Lövkvist och tillhör den allt glesare skaran som gillar att framställa bilder i traditionella tekniker. Myllrande, färgstarka och fantasirika akvarellillustrationer är mitt paradnummer, men exemplariskt modern och "med i tugget" som jag är behärskar jag även Photoshop och digitalt måleri som vore det min egen tandborste.

Vart kan vi se dina bilder?

I barntidningen KP sedan 12 år tillbaka. I bokserierna Kamtopparnas Mysterier och Cirkusdeckarna. I ett dussin andra barnböcker. I branchtidningen Socionomen. I träna Läsförståelse, ett läromedel för grundskolan. I egenutgivna serietidningar. På väggen hemma hos nöjda kunder. Jag har lång erfarenhet och har gjort lite av varje.

Vad utmärker ditt skrivbord?

En stor oljemålning av en skvader som aldrig blir klar och tar en massa plats. En massa prylar i allmänhet som skulle behöva en helt egen plats. En stack av pennor, penslar, sudd färger och annat nödvändigt. En tummad laptop. Fem generationers kaffeslumpar.

 

Kontakta Stina

0733925509

Att anlita en illustratör eller formgivare är hur lätt som helst. Men precis som med så mycket annat varierar priset beroende på vad du vill ha. Här listar vi några saker som är bra att tänka på när du kontaktar en kreatör.

Innan uppdraget påbörjas rekommenderar vi att komma överens om förutsättningarna för uppdraget:

  1. Brief – Beskriv uppdraget, vad är det som ska göras?
  2. Användning – Var, när och hur ska det publiceras?
  3. Tidsplan – Kvalitetssäkra att uppdraget kan levereras enligt utsatt deadline, glöm inte ta hänsyn till korrvändor.
  4. Arvode – Ta in offert och kom överens om skäligt arvode.
  5. Avtal – Slutligen är det rekommenderat att upprätta ett avtal kring det ni kommit överens om.