Tzenko Stoyanov

Tzenko Stoyanov
Kontakt

Mitt namn är Tzenko och min huvudsakliga yrke är att visualisera text och idéer genom användning av olika visual art-tekniker. Jag försöker komma på ett enda och väl igenkännligt bildspråk som fungerar bäst för huvudtemat. Utöver fyra års konsthögskola, har jag över 14 års yrkeserfarenhet som en konceptuell illustratör. Det har varit ett ständigt sökande efter nya och bättre uttrycksformer. Behovet av förändringar och förbättringar har hållit spänningen och glädjen i arbetet och den slutliga produkten levande.

Uppdragsgivare bl.a.: Dagens Nyheter, De Volkskrant, VPRO, Albert Bonniers förlag, Norstedts förlag, Het Parool, Stadsmissionen, Pricerunner, NK, Posten, Bauhaus, Goodyear, ArkDes, AEGON, Unilever, Axess, Vrij Nederland, Tidningen Vi, Kupé, Hemslöjd, Cap & Design, Filter, ETC, ABN AMRO, Esquire, Marie Claire, AtlasContact förlag…

Kontakta Tzenko

0707357147

Att anlita en illustratör eller formgivare är hur lätt som helst. Men precis som med så mycket annat varierar priset beroende på vad du vill ha. Här listar vi några saker som är bra att tänka på när du kontaktar en kreatör.

Innan uppdraget påbörjas rekommenderar vi att komma överens om förutsättningarna för uppdraget:

  1. Brief – Beskriv uppdraget, vad är det som ska göras?
  2. Användning – Var, när och hur ska det publiceras?
  3. Tidsplan – Kvalitetssäkra att uppdraget kan levereras enligt utsatt deadline, glöm inte ta hänsyn till korrvändor.
  4. Arvode – Ta in offert och kom överens om skäligt arvode.
  5. Avtal – Slutligen är det rekommenderat att upprätta ett avtal kring det ni kommit överens om.