Isabel Leal Bergstrand portfolio

Isabel Leal Bergstrand
Stockholm
+46(0)73-6808086

Isabel Leal Bergstrand

Jag är en illustratör, konstnär och print designer baserad i Stockholm. Jag har en kandidat examen i visuell kommunikation från Beckmans designhögskola. Jag jobbar både mot tryckt och digital media, men jag gillar också att göra större projekt som muralmålningar och handgjorda teckningar, målningar och objekt.

Jag arbetar för hand med tusch- och blyertspennor och/eller med mer digitala tekniker. Jag skapar ofta mina illustrationer i delar som jag sedan sätter ihop för att på så sätt kunna leka med kompositionen och lätt ändra detaljer och färger.

Jag gillar smarta lösningar och jag vill att mina illustrationer ska vara intressanta och roliga, lätta att förstå och meningsfulla. Samtalstartare som får dig att drömma.

Jag tycker mycket om att rita människor och jag inspireras av mode, starka färger, former och naturen.

Några av mina kunder är MTWTFSS Weekday, Kulturhuset Stadsteatern, Expo, OTTAR, Type & Tell, Vasa Kronan, RFSL, RFSU, Kalles Kaviar, Connect Hotels, Yuc Mexican, BLOOC, Sanoma Utbildning, River Island, Presskontakterna, Sure Baby Yes, Återvinn Sverige, UMNO Magazine, Young Art, North South Soup, Re:Publik Magazine, Naked Comms, Arrivals.se & Språktidningen.