Michaela Mejare portfolio

Filura figurerMichaela MejareFilura figurerFilura tomtar säljs bl. a som vykort.
Filura figurer. Michaela MejareFilura figurer. Filura figurerna sälj  bl. a som vykort.
Uppdrag för Stadsbyggnadsförvaltningen Helsingborgs StadMichaela MejareUppdrag för Stadsbyggnadsförvaltningen Helsingborgs StadInternt material.
Logo till Tamam, vänskap utan gränserMichaela MejareLogo till Tamam, vänskap utan gränserLogo till Tamam.  Idell organisation som arbetar med barn, unga och unga vuxna för mångfald och antirasism. Genom att skapa nya mötesplatser, organisera fritidsaktiviteter och uppmuntra unga människors samhällsengagemang.
Logo BarnveckanMichaela MejareLogo BarnveckanSvenska Barnläkarföreningen, BLF, anordnar årligen Barnveckan. En veckas kongress med program riktat till läkare, sjuksköterskor och andra yrkesgrupper som arbetar inom barn- och ungdomssjukvård.
IllustrationMichaela MejareIllustrationIllustrationer till Alfa Laval.
Antirök kampanj, Alfa LavalMichaela MejareAntirök kampanj, Alfa LavalUppdraget bestod av att utforma en kampanj för att få medarbetarna att sluta med tobak. I samarbete med HR-avdelningen på Alfa Laval tog cozmo fram ett material i flera delar (affischer, bordsryttare, klistermärken, giveaway). Materialet översattes till engelska.
EXODIABMichaela MejareEXODIABLogo till EXODIAB, ett forskningsprogram och samarbete mellan Lund och Uppsala universitet.
Modersmålscentrum i LundMichaela MejareModersmålscentrum i LundLogo och broschyr till Modersmålscentrum i Lund.
Michaela Mejare
Michaela Mejare
Michaela Mejare
Michaela Mejare
Simrishamn
cozmo.se
+46 709 53 18 73

Michaela Mejare