Aina von Segebaden portfolio

T-shirt tryck åt klädmärket NakataAina von SegebadenT-shirt tryck åt klädmärket NakataPorträttsillustration av Arséne Wenger till tryck på t-shirt. Ett av många fortbollsrelaterade porträtt jag gjort till detta företag.
Illustration åt organisationen MENSAAina von SegebadenIllustration åt organisationen MENSADenna illustration gjorde jag åt MENSA till EMAG-katalogen när detta möte var i Stockholm 2012. Illustrationen var som komplement till ett mingel-event.
Barnboks illustration Aina von SegebadenBarnboks illustration Illustration till ett barnboksprojekt jag håller på med just nu.
Illustration till "Hälsoguiden"Aina von SegebadenIllustration till "Hälsoguiden"En av många illustrationer jag gjorde till broschyren "Hälsoguiden" på uppdrag åt Riksföreningen Äldres Hälsa. Broschyren är riktad till äldre i syfte att ge tips och råd till bättre hälsa i ålderdomen.
Illustration till "Hälsoguiden"Aina von Segebaden Illustration till "Hälsoguiden"En av många illustrationer jag gjorde till broschyren "Hälsoguiden" på uppdrag åt Riksföreningen Äldres Hälsa. Broschyren är riktad till äldre i syfte att ge tips och råd till bättre hälsa i ålderdomen.
Illustration till omslaget för Mensas katalog för årsmöte StockholmAina von SegebadenIllustration till omslaget för Mensas katalog för årsmöte StockholmDenna illustration gjordes som framsida till Mensas katalog för årsmötet i Stockhom 2012. Jag gjorde ett tio-tal illusterationer till denna katalog och för att få en gemensam tråd valde jag temat pusselbitar. Tanken med denna "huvudbild" var att illustrera Stockholm och få in temat pusselbitar på ett intressant sätt.
Design av etiketterAina von SegebadenDesign av etiketterEtiketter för cider och vin för Villa Apelhem.
förpackningsdesign mönsterAina von Segebadenförpackningsdesign mönsterMönster till the-förpackning.
Omslagsillustration åt tidningen MetroAina von SegebadenOmslagsillustration åt tidningen MetroIllustration för framsidan av tidningen Metro. Del av flera illustrationer till en stor debattartikel om personerna på bilden.
Barnboks illustration Aina von SegebadenBarnboks illustration Illustration för ett barnboks-projekt.
T-shirt tryck åt klädföretaget NakataAina von SegebadenT-shirt tryck åt klädföretaget Nakatax
Illustration till tidningen VillaägarenAina von SegebadenIllustration till tidningen VillaägarenIllustration framtagen till en artikel åt tidningen Villaägaren på temat "avlopp".
Illustration till barnbokAina von SegebadenIllustration till barnbokx
Illustration åt organisationen MENSAAina von SegebadenIllustration åt organisationen MENSADenna illustration gjorde jag åt MENSA till EMAG-katalogen 2012. Tanken med illustrationen är att visualisera att det är gruppen som skapar organisationen med sitt samarbete. Individuella är pusselbiten som bidragen till pusslet.
Illustration på tomtplaneringAina von SegebadenIllustration på tomtplaneringEn illustration jag gjort åt ett exploateringsprojekt av en tomt. Bilden föreställer tre hus som planerar att byggas.
Illustration åt Daisy BeautyAina von SegebadenIllustration åt Daisy BeautyIllustration till en artikel i tidningen Daisy Beauty. 
Illustration åt tidningen Daisy BeautyAina von SegebadenIllustration åt tidningen Daisy Beautyx
Visualisering av reklamAina von SegebadenVisualisering av reklamDenna illustration är en av flera jag gjorde till en eventbyrån Visible Works för att visualisera av deras reklam.
Aina von Segebaden
Spånga, stockholm
0739-995419

Aina von Segebaden

Jag heter Aina och arbetar som frilansande illustratör och designer. Innan jag blev egenföretagare arbetade jag många år i klädbranschen. Där arbetade jag både med att rita/designa kläder och att göra grafiska print. Dessa erfarenheter har gett mig en mycket bred kunskap av olika sätt att rita och illustrera. Min grundläggande “stil” ser ni här på min sida, men jag behärskar det mesta från enkelt vektoriserade bilder till foto-realistiska eller flödande artistiska.

Som illustratör arbetar jag gärna med alla typer av kunder. Har kunden en tydligt specificerad förfrågan arbetar jag alltid mycket engagerat med att förstå och leverera. Har kunden en mer lös idé och vill att jag skapar något nytt så är jag full med ideér och visioner.

Mitt mål som illustratör är att skapa något som är både intressant och vackert.