Aina von Segebaden portfolio

Aina von Segebaden
Spånga, stockholm
0739-995419

Aina von Segebaden

Jag heter Aina och arbetar som frilansande illustratör och designer. Innan jag blev egenföretagare arbetade jag många år i klädbranschen. Där arbetade jag både med att rita/designa kläder och att göra grafiska print. Dessa erfarenheter har gett mig en mycket bred kunskap av olika sätt att rita och illustrera. Min grundläggande “stil” ser ni här på min sida, men jag behärskar det mesta från enkelt vektoriserade bilder till foto-realistiska till flödande artistiska.

Som illustratör arbetar jag gärna med alla typer av kunder. Har kunden en tydligt specificerad förfrågan arbetar jag alltid mycket engagerat med att förstå och leverera. Har kunden en mer lös idé och vill att jag skapar något nytt så är jag full med ideér och visioner.

Olika illustrationer har olika typer av funktion och fokus, men vissa tankar går igen i de flesta av mina bilder. Jag älskar spelet mellan realistiskt och slarvigt, mellan detaljer och tomma ytor. Jag arbetar också gärna med att mixa tekniker. Mitt mål som illustratör är att skapa något som är både intressant och vackert.