Alice Möller portfolio

Hjortronsylt Roller DerbyAlice MöllerHjortronsylt Roller DerbySkapade denna färggranna karaktär för en Instagram tävling, där uppgiften gick ut på att ta fram en karaktär och karaktärens magiska slagskämpe ego baserad på en frukt och bär dessert! Jag passade på att fokusera på en särskilt svensk produkt, hjortronsylt. 
Gul- AlstroemeriaAlice MöllerGul- AlstroemeriaDel av 2018 Huevember event som tog plats på Instagram.
Grön- Viburnum Opulus 'Roseum'Alice MöllerGrön- Viburnum Opulus 'Roseum'Del av 2018 Huevember event som tog plats på Instagram.  
MåneAlice MöllerMåneDel 1 i en serie av illustrationer för #magicmoonweek på Instagram.
MagiAlice MöllerMagiDel 1 i en serie av illustrationer för #magicmoonweek på Instagram.  
StämningAlice MöllerStämningDel 1 i en serie av illustrationer för #magicmoonweek på Instagram.  
Röd DamAlice MöllerRöd DamJag experimenterade med att skapa ett par av illustrationer som speglar varandra och genom att endast använda en färg.
Blå DamAlice MöllerBlå DamJag experimenterade med att skapa ett par av illustrationer som speglar varandra och genom att endast använda en färg.
ÄlvorAlice MöllerÄlvorÅr 2018 hade temat "Folkkonst" i Östergötland och jag deltog i på en utställning på Hemslöjden i Östergötland med tre verk som var kopplade till temat. Jag valde att illustrera de tre landskapen jag bott/bor i, genom att tolka de landskapens inofficiella landskapsväsen. Jag kommer från Stockholm, Södermanland, vars inofficiella landskapsväsen är Älvor. Jag hade jättekul med att läsa upp om älvorna och dem är verkligen inte lika gulliga som man kan tro. Akta dig.
TrollAlice MöllerTrollÅr 2018 hade temat "Folkkonst" i Östergötland och jag deltog i på en utställning på Hemslöjden i Östergötland med tre verk som var kopplade till temat. Jag valde att illustrera de tre landskapen jag bott/bor i, genom att tolka de landskapens inofficiella landskapsväsen.      Jag studerade under en tid i Jönköping, Småland vars inofficiella landskapsväsen är Troll. Jag hade jättekul med att läsa upp om trollen och mitt nya uppdrag i livet är att göra dem snygga igen.    
Drottning OmmaAlice MöllerDrottning OmmaÅr 2018 hade temat "Folkkonst" i Östergötland och jag deltog i på en utställning på Hemslöjden i Östergötland med tre verk som var kopplade till temat. Jag valde att illustrera de tre landskapen jag bott/bor i, genom att tolka de landskapens inofficiella landskapsväsen.    Jag bor nu i Borensberg, Östergötland vars inofficiella landskapsväsen är Drottning Ommma. Jag hade jättekul med att läsa upp om Drottning Omma och hon är mitt nya favorit folkväsen.
Mini DagbokAlice MöllerMini DagbokEn liten glimt in i mitt liv.
Orange- RosAlice MöllerOrange- RosDel av 2018 Huevember event som tog plats på Instagram.  
Alice Möller
Borensberg
+46793481063

Alice Möller

Hej, jag heter Alice och går under användarnamnet Alice Edit på sociala medier.

Jag är en illustratör, hantverkare och designer. Jag gör natur och folktro inspirerade verk, som sträcker sig från tryck till accessoarer och kläder. Med en enkel men elegant stil skapar jag både romantiska och övernaturliga verk.

I framtiden ser jag fram att jobba med längre projekt samt engagera mig i bland annat sagoböcker.