Alwyn Onori portfolio

Robotar i Bilindustrin Alwyn OnoriRobotar i Bilindustrin Bild i en serie av illustrationer om ingenjörskonst inom produktion åt KTH. 
Eget projekt, 2020Alwyn OnoriEget projekt, 2020Eget projekt/ Personligt arbete till serie-pitch.
Wisby RingmurAlwyn OnoriWisby RingmurPlansch/ poster som visar Visby ringmur under konstruktion och förklarar medeltida byggtekniker.
JärnbrukAlwyn OnoriJärnbrukIllustration/ poster om järnbruk i Sverige under 17 och 1800-talet. 
BronsåldernAlwyn OnoriBronsåldernIllustration för KTH över ingenjörskonsten genom människans historia.
JärnåldernAlwyn OnoriJärnåldernBild som föreställer skndinavien under Romersk järnålder, ur serie av illustrationer för KTH över ingenjörskonsten genom människans historia.
PaleolithicAlwyn OnoriPaleolithicFirst in a series on the evolution of human engeneering, focusing on Scandinavia.
Karaktärsstudie, eget projektAlwyn OnoriKaraktärsstudie, eget projektKaraktärsstudie till serie som utspelar sig under vikingatiden.
Skivomslag, Niquo: The Change, 2017Alwyn OnoriSkivomslag, Niquo: The Change, 2017Skivomslag till lokal hip-hop musiker i Arkansas, USA.
Eget projekt, "The Sea Kings"Alwyn OnoriEget projekt, "The Sea Kings"Panel ur serie som utspelar sig under vikingatiden.
Alwyn Onori
Stockholm
0701105511

Alwyn Onori

Hej!

Mitt namn är Alwyn och jag är frilansande illustratör och serietecknare baserad i Gävle och Stockholm. Mitt senaste arbete som pågått under en längre period var på uppdrag av KTH (Kungliga Tekniska Högskolan) samt den nylanserade storytellingappen Snicks. Här i min onlineportfolio kan ni se en del av det arbetet samt tidigare projekt. Om ni skulle vara intresserade av att arbeta tillsammans så tveka inte att höra av er, det är alltid roligt att diskutera nya idéer och projekt!

För mer frekventa updateringar och en inblick i mitt arbete kan ni kika på min instagram @a_onori

Hoppas vi hörs!