Anders Végh Blidlöv portfolio

På plats i tiden - Vide i LundAnders Végh BlidlövPå plats i tiden - Vide i LundOmslag, inlageillustrationer samt vinjett skapad till boken På plats i Tiden - Vide i Lund, skriven av Åsa Storck (Hegas förlag 2018)
På plats i tiden - Lin vid murenAnders Végh BlidlövPå plats i tiden - Lin vid murenOmslag, inlageillustrationer samt vinjett skapad till boken På plats i tiden - Lind vid muren, skriven av Åsa Storck (Hegas förlag 2018)
Illustration till Kamratposten - Olivia och de ljusa viskningarnaAnders Végh BlidlövIllustration till Kamratposten - Olivia och de ljusa viskningarnaIllustration till Kamratposten nr 8 - 2018. Digitalt i Photoshop.
Illustration: FeralopeAnders Végh BlidlövIllustration: FeralopeEget projekt. Digitalt i Photoshop.
Tribes of PangeaAnders Végh BlidlövTribes of PangeaTribes of Pangea - Prototyper till ett samlarkortspel för barn.
Serie: PrasselsorkAnders Végh BlidlövSerie: PrasselsorkPrasselsork är en serie jag tecknar för Fantomen sedan 2015 , jag brukar beskriva den som en korsbefruktning mellan John Bauer och X-men. Digitalt i Photoshop.
Serie: Fantomens Värld - Drakens SkattAnders Végh BlidlövSerie: Fantomens Värld - Drakens SkattEn kort "Fantomens Värld"- serie jag gjorde på uppdrag av Egmont till Fantomen. Digitalt i Photoshop.
Serie: Intelligent DesignsAnders Végh BlidlövSerie: Intelligent DesignsIntelligent Designs var en science fiction-serie om arbetsmarknaden som publicerades i det svenska seriemagasinet UTOPI. Serien har vunnit första pris i den nordiska serietävlingen Oulu Comics Competition.
Illustration: Gitarr & LutaAnders Végh BlidlövIllustration: Gitarr & LutaIllustration till musiker tidsskriften Gitarr & Luta.
Illustration: Brandsäkert (DETALJ)Anders Végh BlidlövIllustration: Brandsäkert (DETALJ)Illustration till tidningen Brandsäker - Brandskyddsföreningens branschtidning. Illustrationen hör till en artikel som handlar om hur man kartlägger seriepyromaners beteende.
Illustration: Brandsäkert (HEL)Anders Végh BlidlövIllustration: Brandsäkert (HEL)Illustration till tidningen Brandsäker - Brandskyddsföreningens branschtidning. Illustrationen hör till en artikel som handlar om hur man kartlägger seriepyromaners beteende.
Serie: Vampire PlanetAnders Végh BlidlövSerie: Vampire PlanetVampire Planet var en planerad serie för en kund i USA. Tyvärr blev det ingenting av projektet. Digitalt i Photoshop.
Concept art: Skeleton KnightAnders Végh BlidlövConcept art: Skeleton KnightSkeleton Knight
Skivomslag: Don BrascoAnders Végh BlidlövSkivomslag: Don BrascoSkivomslag till rapparen Don Brasco. Tecknad i Photoshop.
Logotyp: Huddinge PsychicsAnders Végh BlidlövLogotyp: Huddinge PsychicsLogotyp för fiktionellt sportlag.
Anders Végh Blidlöv
Stockholm
0736856621

Anders Végh Blidlöv

Frilansar som illustratör med fokus på serier och tidningsillustrationer men tycker om att hitta nya, oväntade utmaningar. Arbetar med kunder som SVT, Egmont, diverse branschtidningar och mindre företag och tecknar min egen serie Prasselsork för sporadisk publicering i Fantomen. Jag arbetar främst i Photoshop och illustrator.