Anette Bengtsson Vargas portfolio

Hegas bokserie, "SPLEJ", gruppbildAnette Bengtsson VargasHegas bokserie, "SPLEJ", gruppbildGruppbild av karaktärerna i bokserien "Splej" skriven av Torsten Bengtsson och utgiven av Hegas förlag.
Halloween pumpaAnette Bengtsson VargasHalloween pumpaEgen fanart av YouTubern Rachel Maksys Halloween klädsel.
Framsida till boken "Splej - Mysteriet med smugglarna", Hegas förlagAnette Bengtsson VargasFramsida till boken "Splej - Mysteriet med smugglarna", Hegas förlagIllustration till framsidan av boken "Splej - Mysteriet med smugglarna" skriven av Torsten Bengtsson och utgiven på Hegas förlag.
Illustration till kapitelboken "Splej - Mysteriet med smugglarna", Hegas förlagAnette Bengtsson VargasIllustration till kapitelboken "Splej - Mysteriet med smugglarna", Hegas förlagInlagellustration till kapitelboken "Splej - Mysteriet med smugglarna" av Torsten Bengtsson och utgiven på Hegas förlag.
E-sportare, porträtt, Arla, mjölkförpackning, 2018Anette BengtssonE-sportare, porträtt, Arla, mjölkförpackning, 2018Porträtt av svenska e-sportare till mjölkpaket för Arla Foods, 2018.
SkrikAnette Bengtsson VargasSkrikIllustration gjord under Inktober.
Prins Mårten fyller årAnette Bengtsson VargasPrins Mårten fyller årIllustrationer till boken "Prins Mårten fyller år" utgiven av Lumenos Förlag och skriven av Aili Lundmark.
Osynlig, serieAnette Bengtsson VargasOsynlig, serieEtt uppslag ur mitt självbiografiska serie, Osynlig, 2018.
RävarAnette Bengtsson VargasRävarIllustration gjord under Inktober.
KristallkulaAnette Bengtsson VargasKristallkulaIllustration gjord under Inktober.
KråkorAnette Bengtsson VargasKråkorIllustration gjord under Inktober.
BläckfisksphynxAnette Bengtsson VargasBläckfisksphynxDen här detaljerade bläckfisksphynxen är min egen skapelse. Den lever på havets botten och älskar att dricka te tillsammans med sin bästa vän som, tyvärr, lämnat de levandes värld för länge sen. Jag har tryckt upp den som prints, målarbok och en emalj pin.
GrodaAnette Bengtsson VargasGrodaIllustration gjord under Inktober.
Prins Mårten fyller årAnette Bengtsson VargasPrins Mårten fyller årIllustrationer till boken "Prins Mårten fyller år" utgiven av Lumenos Förlag och skriven av Aili Lundmark.
Sverok Riksmöte, 2015Anette BengtssonSverok Riksmöte, 2015En seriesida jag gjorde som kallelse till Sveroks Riksmöte 2015. Den publicerades på deras hemsida, facebook, mailades ut till deras 60 000 medlemmar och kommer tryckas i en liten upplaga på t-shirts och tygpåsar.
Sphynx TvillingarAnette Bengtsson VargasSphynx TvillingarMin egen tolkning av stjärntecknet Tvillingarna som sphynx katter. Jag har tryckt upp den som print och målarbok.
Anette Bengtsson Vargas
Simrishamn
0705730548

Anette Bengtsson Vargas

En serieskapare och illustratör som jobbar noggrant, håller god kvalité och är lätt att jobba med.

Jag älskar att teckna karaktärer med mycket känslor, stora eller små, och skapa små världar och relationer med och för dem att uppleva. Jag tuschar svartvita illustrationer traditionellt med pensel och färglägger sen antingen digitalt eller med akvarell.

Några av mina tidigare uppdragsgivare:
Hegas förlag, Arla Foods, Sverok, Närcon, Whip Media och Lumenos Förlag.

Under två år studerade jag serieskapande på Serieskolan i Malmö. Jag har deltagit i flera serieantologier, gjort mina egna fanzin och illustrerat ett par barnböcker.
Och så ritar jag en massa sphynx katter, för att de är intressanta!

Hör gärna av er med era projekt, så kan vi prata om hur jag kan bidra och hjälpa till!
Anette