Anna Bergström portfolio

Illustration, lammAnna BergströmIllustration, lammTill tidningen Fårskötsel
IdNodes loggaAnna BergströmIdNodes loggaLogotyp och visuell identitet till IdNode
Future AirportsAnna BergströmFuture AirportsFuture Airports är ett forsknings- och utvecklingsprojekt som handlar om att utveckla framtidens hållbara resande. Jag har bland annat gjort projektets logga och illustrationer för att visualisera idéer och flöden.
Korta fakta om den svenska fårnäringenAnna BergströmKorta fakta om den svenska fårnäringenInfografik för Svenska Fåravelsförbundet
Bild ur webbspel skapat för svenska PostenAnna BergströmBild ur webbspel skapat för svenska PostenJulkampanj för Posten 2001
GotrisAnna BergströmGotrisScen ur animation/visualisering av systemet Gotris som håller ordning på trafiken på Göta Älv.
Blommor som älskar korAnna BergströmBlommor som älskar korIllustration för Kaprifolkött
Logotyp till Future AirportsAnna BergströmLogotyp till Future AirportsFuture Airports är ett forsknings- och utvecklingsprojekt som handlar om att utveckla framtidens hållbara resande. Jag har bland annat gjort projektets logga och illustrationer för att visualisera idéer och flöden.
Anna Bergström
Brastad
0523-412 01
070 442 68 50

Anna Bergström

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Jag heter Anna Bergström, kallas också underhund. Jag är frilansande grafisk formgivare och illustratör, verksam sedan 1996 och frilans sedan 2001. Jag har genom åren jobbat mycket med digitala produktioner som hemsidor, webb-spel, e-learning och grafiska gränssnitt. Logotyper, illustration, PR-material och hemsidor är vad jag gör mest idag.

Vad är det bästa med att jobba med dig ur ett kundperspektiv?

Jag brukar vara bra på att ta in en massa information och omsätta den i idéer och lösningar. Gillar enkla men smarta lösningar.

Hur ser ditt drömuppdrag ut?

Logotyper och uppdrag som på ett eller annat sätt handlar om djur, de är favoriterna.