Anna Eriksdotter portfolio

Personskadeförbundet, redaktionell illustration.Anna EriksdotterPersonskadeförbundet, redaktionell illustration.När sammanhangen bryts och byts. En av flera illustrationer till ett reportage om kriser för Personskadeförbundets medlemstidning LiV 2020.
Personskadeförbundet, redaktionell illustration.Anna EriksdotterPersonskadeförbundet, redaktionell illustration.En liten fågel kan faktiskt vara en tröst när livet vacklar. Reportage om kriser till personskadeförbundets magasin LiV 2019.
Personskadeförbundet, redaktionell illustration.Anna EriksdotterPersonskadeförbundet, redaktionell illustration. Att ringa en vän när det är kris, en av flera redaktionella illustrationer till Personskadeförbundets magasin LiV.
Personskadeförbundet, redaktionell Illustration.Anna EriksdotterPersonskadeförbundet, redaktionell Illustration. Illustration utifrån intervju med Ilar Gunilla Persson om rätten att vara den en är, del i bildserie om normtänkande  om normkreativitet till reportage för Personskadeförbundets magasin LiV, 2019.
Personskadeförbundet, redaktionell illustration.Anna EriksdotterPersonskadeförbundet, redaktionell illustration.Porträtt av fotografen och konstnären Ilar Gunilla Persson till ett reportage om normkritik i Trafik- och personskadeförbundets magasin LiV.
KFAB, redaktionell illustration.Anna EriksdotterKFAB, redaktionell illustration.En av flera bilder till ett reportage om orientering till KFAB:s hyresgästtidning. Opublicerad.
Personskadeförbundet, redaktionell illustration.Anna EriksdotterPersonskadeförbundet, redaktionell illustration.Illustration till reportage om kläder och identitet. Intervju med forskaren Maja Gunn. Publicerad i medlems- och livsstilstidningen LIV.
Personskadeförbundet, redaktionell illustration.Anna EriksdotterPersonskadeförbundet, redaktionell illustration.En av flera illustrationerr till ett reportage om aktivism i Personskadeförbundets medlemstidning LiV.
Personskadeförbundet, redaktionell illustration.Anna EriksdotterPersonskadeförbundet, redaktionell illustration.Porträtt av Rebecca Vinthagen stats- och genusvetare från Settings, till ett reportage om normer och normkreativitet till personskadeförbundets magasin LiV. 
Anna Eriksdotter
Norrköping
0708-678419

Anna Eriksdotter

Mina illustrationer är ofta redaktionella uppdrag med syfte att kommentera något abstrakt. En bild som ger nya infallsvinklar till ämnet eller förstärker och förklarar. Det kan vara ämnen som normer, sammahang eller identitet. Men jag jobbar också med porträtt.

Illustrationerna har varit publicerade i medlemstidningar, hyresgästtidningar, kundtidningar och internationella magasin. De har använts i handböcker, utställningar och informationsmaterial. Men mina bilder har också tryckts på kläder, visats som stora väggdekorationer i gallerior, skyltfönster och på annonstavlor. Bland annat har jag jobbat med Personskadeförbundet, HSB, Lundbergs Fastighets AB, KFAB, Anfang Design & Kommunikation, Vinnova, Otto Bock, Norrköpings kommun, Kriminalvården och Akademiska Hus.