Anna Gran portfolio

Humle. Newbody servetter 2019.Anna GranHumle. Newbody servetter 2019.Illustartion till servetter. Newbody 2019.
Ytterjärna Forum, Bondböna.Anna GranYtterjärna Forum, Bondböna.Bondböna som månadens grönsak för ytterjärnaforum.se
Ytterjärna forum redaktionAnna GranYtterjärna forum redaktionHassel
Näcken, affisch till Sofias stödgala, 20113.Anna GranNäcken, affisch till Sofias stödgala, 20113.Näcken till temat" folks musik" för föreningen Sofias Stödgala.
Eget projekt, Grönsaker.Anna GranEget projekt, Grönsaker.Illustrationsförslag till flyers för "Närodlat".
RädisorAnna GranRädisorIllustration till flyers för "Närodlat"
Fänkål.Anna GranFänkål.Illustration till flyers för "Närodlat".
JulrosAnna GranJulrosHelleborus niger, Julrosen även känd som medicinalväxt. Julkort 1012 för Vidarklinikens vänblad.
Föreningen Vidarklinikens vänner, Sommarutskick 2016, Vallmo.Anna GranFöreningen Vidarklinikens vänner, Sommarutskick 2016, Vallmo.Omslagsbild som lösliggande vikbart vykort.
Östersjötomten, BERAS forskningsprojekt om Östersjön, algblomningen och miljöläckaget från jordbruket.Anna GranÖstersjötomten, BERAS forskningsprojekt om Östersjön, algblomningen och miljöläckaget från jordbruket.Julkort till Biodynamiska forskningsinstitutet.
Eget projekt, "Martin".Anna GranEget projekt, "Martin".Min solbestänkta gosse ett och ett halvt år.
Eget projekt "Änglavakt".Anna Gran Eget projekt "Änglavakt".Till min dotter, då i väntans tider.
Ytterjärna forum, månadens grönsak: Kronärtskocka.Anna GranYtterjärna forum, månadens grönsak: Kronärtskocka.Kronärtskocka, månadens grönsak för "Ytterjärna Forum".
Vidarklinikens vänner, tidskrift, 2015Anna GranVidarklinikens vänner, tidskrift, 2015Lösliggande framsida utformad som ett vykort till sommarutskicket för Vidarklinikens Vänner 2015.          
Skit i hudvården, nätartikel på Ytterjärna forum, 2015.Anna GranSkit i hudvården, nätartikel på Ytterjärna forum, 2015.Ytterjärna forum är en nätplattform som i denna artikel diskuterar innehållet i hudvården.
Näringsbortfall i morötter, Ytterjärna forum, 2015.NAnna GranNäringsbortfall i morötter, Ytterjärna forum, 2015.NInfografik till näringsartikeln.      
Ytterjärna forum, 1015. Dikt av Edith Södergran.Anna Gran Ytterjärna forum, 1015. Dikt av Edith Södergran.Hemkomst av Edith Södergran.
Ytterjärna forum, Julskinka.Anna GranYtterjärna forum, Julskinka.Julskinkans rosa skimmer - Ytterjärna forum.
Anna Gran
Mölnbo
015833201
0708477308

Anna Gran

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Mitt namn är Anna Gran och jag har ett särdeles kärleksfullt förhållande till de linjer som gestaltar, som skapar ständigt nya uttryck av det ögat subjektivt upplever. Med mitt flytande bleck, mina pennor och penslar, söker jag fånga denna bild. Ibland med möda, ibland så lätt.

Vad utmärker ditt skrivbord?

Morfars lutande pulpetskiva. Bläck, pennor och ett glas smutsigt målarvatten…

I ditt yrkesutövande, hur har du själv utvecklats, tycker du?

Att teckna är lite som att utöva ett instrument. Man måste ständigt öva för att utvecklas och upprätthålla sina kunskaper. Att se och ta in för att sedan låta det sedda gå vidare ut genom armen och ned på pappret i ett enda flöde är en sådan övning som vitaliserar och inspirerar min blick och mitt instrument.