Anna Handell portfolio

Anna Handell
Dalby
0733-264604

Anna Handell

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Jag heter Anna Handell och jag arbetar med grafisk form och illustration sedan 2001 via www.montage.se. Det innebär att jag arbetar med varumärkesprofiler och designkoncept kring ett företags marknadskommunikation eller produkter. Det kan vara mönsterdesign eller konceptillustrationder, dekorer eller till exempel förpackningar. Ofta är illustrationerna av en estetisk eller dekorativ natur. Kontakt: anna@montage.se Instagram: @annahandell

Kunder: Magnor Glassverk, Klippan Yllefabrik, Åland Post, Dalby Gästis, Eminent Reklambyrå & ICA Kvantum, Fyrklövern, Libris, Norstedts, Lyxxa, Spendrups, Rörets Industrier, Citat, OTW, Tetra Pak, Bokfabriken, Allers Förlag, Absolute Fabolous Brands of Sweden, Do-Be Consulting, Lo Söllgårds Förlag

Portfolio
Via www.montage.se hittar du min portfolio. Välkommen!

Artprints & konst
Via www.artprintshop.se finner du mina artprints. De kan beställas av återförsäljare i upplaga.

Hur ser ditt drömuppdrag ut?

Jag älskar när en kund säger ungefär så här – "Jag har en tydlig specifikation (full av begräsningar) och är nyfiken på kreativa lösningar utifrån de förutsättningarna."  
Om kunden vet vad de vill kommunicera och kan förmedla det är det en fantastisk förutsättning för att göra de mest enastående saker tillsammans. 

Vad är det bästa med att jobba med dig ur ett kundperspektiv?

Jag arbetar i dialog med min beställare som involveras i processen. Jag snickrar inte i hemlighet utan använder mig av allas kunskap och tror starkt på att en idéskiss ska vara väl genomarbetad. Tekniken eller stilen lever med uppdragets natur. Min stil präglas gärna av humor och en viss elegans och jag jobbar ofta lite extra med karaktär och uttryck. Allt kan få liv! Intolkning, komposition och balans är mina främsta styrkor i en design.