Anna Hedberg portfolio

Medicinalväxter - Valeriana-rotAnna HedbergMedicinalväxter - Valeriana-rotIllustration för Sigtuna museums utställning Sigtunahistorier. Här är det en illustration av själva växten Valeriana. 
Illustration för Sigtuna museumAnna HedbergIllustration för Sigtuna museumIllustration för Sigtuna museums utställning Sigtunahistorier. Här är det en illustration av en person som behöver denna växt-medicin: Valeriana.
Träd i Santa CruzAnna HedbergTräd i Santa CruzUnder ett år i santa Cruz, Kalifornien, inspirerades jag mycket av de fantastika redwood-träd som växer där.
Ekorre i Santa CruzAnna HedbergEkorre i Santa CruzNär jag bodde i Santa Cruz i Kalifornien slogs jag av hur enormt mycket ekorrar det fanns där. Detta är en del av en skiss för en skyltfönster-målning.
Affisch för Marieborgs folkhogskolaAnna HedbergAffisch för Marieborgs folkhogskolaAffisch för en kurs på Marieborgs Folkhögskola - layout och illustration.
Teckning. Titel: LyfterAnna HedbergTeckning. Titel: LyfterEgen konstnärlig teckning för min hemsida.
Affisch för konstutställningAnna HedbergAffisch för konstutställningAffisch - layout och illustration till en konstutställning på Sigtuna Kulturgård.
Illustration i tidskriften bang.Anna HedbergIllustration i tidskriften bang.Illustration i tidskriften bang.
Anna HedbergIllustration i Bang till en självbiografisk text av Kristina Hultman
Illustration för PreviaAnna HedbergIllustration för PreviaIllustration i Previas interntidning "Vi i Previa".
Illustration i OrdfrontAnna HedbergIllustration i OrdfrontDel av illustration i Ordfront till dikter av Astrid Skoglund.
Illustration i OttarAnna HedbergIllustration i OttarIllustration i Ottar till artikel om abortmotståndare i USA.
Hår!Anna HedbergHår!Fri illustration. Tema: hår!
Illustration till barnbok.Anna HedbergIllustration till barnbok.Vikinagbåt, illustration till en barnbok: "Så var det då: I Sigtuna. Gå på upptäcktsfärd med barnen genom Sigtuna historia."
Anna Hedberg
Sigtuna
0736408544
0736-40 85 44

Anna Hedberg

Jag gör oftast mina bilder med pennor, akvarell och collage, för att sedan scanna in dem och slutligen fixa till dom i datorn. Ibland jobbar jag också direkt i Illustrator.

Jag inspireras av naturen, skräp som jag hittar och relationer.

Några uppdragsgivare: Vi Föräldrar, bang, Ordfront, Rädda Barnen, Sigtuna museum, Previa och Karavan.