Anna Pers Bräcke portfolio

Anna  Pers Bräcke
Lerum
076-2488035

Anna Pers Bräcke

Med stor passion för färg och komposition vill jag skapa illustrationer som väcker uppmärksamhet och tankar hos betraktaren. Jag arbetar utifrån ett normkritiskt perspektiv och har ett bra öga för detaljer. Jag älskar utmaningar och vill hela tiden fortsätta utvecklas och pusha mig själv. Jag älskar att göra redaktionella illustrationer, bilderboksillustrationer och mönster. Jag kan även hjälpa till med layout eller göra illustrationer till förpackningar. 

Jag har flera utbildningar i bagaget, tillexempel har jag läst en förberedande ettårig konstutbildning vid Nyckelviksskolan i Stockholm. Jag har en designkandidatexamen med inriktning Grafisk Design från HDK i Göteborg samt att jag har studerat illustration vid Rhode Island School of Design, Providence, USA.

Jag har vunnit flera utmärkelser såsom
Adobe Awards 2019 
Unpublished Picturebook Showcase 2019
JIA Illustration Award 2019
Ung Svensk Form 2018

 

Klienter som jag har arbetat med är tillexempel Svenska filminstitutet, Engblad & Co, Göteborgs universitet, Naive Society, Karavan och Lerums Djurklinik.
 

Jag skulle älska ett roligt samarbete så om ni behöver en kreativ, snabb, noggrann och ambitiös illustratör eller designer som aldrig missat en deadline, tveka inte att höra av er!