Anna Westin portfolio

Lekmatta till Vänermuseet i LidköpingAnna WestinLekmatta till Vänermuseet i LidköpingLekmatta tecknad digitalt i photohop som sen trycktes i storlek 6 kvm. Finns i vänermusset i deras permanenta vatten-utställning. 
Julkalendern åt Sveriges Radio 2014Anna WestinJulkalendern åt Sveriges Radio 2014Julkalendern åt Sveriges Radio år 2014. Julkalendern är tecknad i en balndteknink av blyerts och photoshop. 
Barnbok, De vilda del 2, Olika Förlag Anna WestinBarnbok, De vilda del 2, Olika Förlag Barnbok om ett äventyr med en flygande cykel och märkliga manicker. Planerad utgivning hösten 2020 av Olika Förlag 
KataktärsdesignAnna WestinKataktärsdesignEget arbete
Anna Westin
Vallentuna
0709380615

Anna Westin

Jag heter Anna Westin och jag arbetar som frilansande illustratör. Måste jag välja så blir det en mix av blyerts och digitalt. Jag har pluggat både konst och illustration men arbetar nu främst med illustration. Många av mina uppdrag har varit riktade mot barn och det ligger mig extra varmt om hjärtat.

Vad är det bästa med att jobba med dig ur ett kundperspektiv?

Jag har en stor fantasi och går in för varje uppdrag till hundra procent. Jag gillar att diskutera med kunden och ge olika förslag från min synvinkel för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Jag är snabb men noggrann och tycker att det är viktigt att kunden får en chans att ge sin åsikt under arbetets gång. För mig är det jätteviktigt att kunden inte bara känner sig nöjd utan också blir inspirerad av mina bilder.

Har du några hemliga talanger?

Jag älskar att jobba med större projekt. Bokstavligt talat. Jag gillar att bygga djur (med en konstnärlig tvist) i naturlig storlek. I min samling finns en häst, ett får med färgglada garnbollar och nu senast en flygande gris. Jag har även vunnit två pris för mitt får.