Annie Beckman portfolio

Frida Kahlo, eget projektAnnie BeckmanFrida Kahlo, eget projektIllustration av Frida Kahlo, ett eget projekt för att testa att kombinera vektorgrafik med fototextur.
Porträtt av LalehAnnie BeckmanPorträtt av LalehEtt digitalt porträtt av Laleh.
Inlaga, "Abba the backstage stories"Annie BeckmanInlaga, "Abba the backstage stories"I samarbete med och på uppdrag av Pär Wickholms formavd. har jag formgett inlagan till boken Abba the backstage stories.
Amnesty, 8:e mars affischAnnie BeckmanAmnesty, 8:e mars affischEn affisch i A2 för Amnesty Sverige inför 8:e mars, den internationella kvinnodagen.
Julillustration, LantäggAnnie BeckmanJulillustration, LantäggIllustration för Lantäggs Famijens val, julversionen.
Påskillustration, LantäggAnnie BeckmanPåskillustration, LantäggIllustration för Lantäggs Familjens val, påskversionen.
Lantägg, förpackningAnnie BeckmanLantägg, förpackningFörpackningsdesign för Familjens ägg av Lantägg. Fokus på en lekfull design för att uppmuntra barns tankar om hur det är på en gård där hönsen bor.
VaktelfjäderAnnie BeckmanVaktelfjäderInformativ illustration av hur en vaktelfjäder är uppbyggd för en bok om vakteluppfödning.
Eget projekt "Grönsaksmönster"Annie BeckmanEget projekt "Grönsaksmönster"En mönsterrapport med grönsaker, eget projekt.
Internationella fredsdagen, F!Annie BeckmanInternationella fredsdagen, F!En .gif för Feministiskt initiativ för att uppmärksamma den internationella fredsdagen. En av en mängd bilder jag gjort för F! sedan 2014.
Yrkesbingo, Visuell vägledningAnnie BeckmanYrkesbingo, Visuell vägledningEtt bingospel för skolelever för att utforska olika typer av yrken. Jag har gjort illustrationerna. 
Illustrationer, the Young Women's movementAnnie BeckmanIllustrationer, the Young Women's movementIllustrationer för the Young Women's movement, Skottland. Illustrationerna fungerar som kapitelstart i en rapport om unga kvinnor och flickors situation i Skottland.
Vinetikett, KlunkAnnie BeckmanVinetikett, KlunkIllustration till Per Gessles alkoholfria vin Klunk, på uppdrag av Wickholms formavd. 
Annie Beckman
Skara
0767834533