Astrid Åhlén portfolio

Bokomslag för Saga EgmontAstrid ÅhlénBokomslag för Saga EgmontBokomslag för Pojken och hunden av Siv Widerberg.
Bokomslag för Saga EgmontAstrid ÅhlénBokomslag för Saga EgmontBokomslag för "Frankenstiens faster" av Allan Rune Pettersson
Eget barnboksprojekt, "Den övergivna ön"Astrid ÅhlénEget barnboksprojekt, "Den övergivna ön"Illustration från egen barnbok, "Den övergivna ön", om en flicka som bestämmer sig för att utforska ett övergivet hus på en öde ö.
Eget projekt, "Ett träd"Astrid ÅhlénEget projekt, "Ett träd"Digital illustration
Bokomslag för Saga EgmontAstrid ÅhlénBokomslag för Saga EgmontEbokomslag för De tre musketöserna av Finn Zetterholm, med bokstavsillustration.
Bokomslag för Saga EgmontAstrid ÅhlénBokomslag för Saga EgmontEbokomslag för Bro bro bränna av Gunilla Banks
Bokomslag för Saga EgmontAstrid ÅhlénBokomslag för Saga EgmontBokomslag för Det innersta rummet av Inger Granberg
Eget projekt, "Barndomsrum"Astrid ÅhlénEget projekt, "Barndomsrum"Digital illustration som sökte skapa känslan av ett magiskt barndomsrum
Astrid  Åhlén
Malmö
0739721666

Astrid Åhlén

Grafisk designer och illustratör som även är intresserad av animation. Har en kandidatexamen från Malmö universitet och läste en termin animation på University of Malta. Jag har jobbat med de flesta Adobe programmen och känner mig helt bekväm i Illustrator, Photoshop, Indesign och After Effects, med viss erfarenhet av Animate. Har även programmerat i Processing och HTML/CSS, och animerat i Maya. Brinner annars för bokomslag och handlettering, och designar just nu bokomslag för Saga Egmont.