Axel Rosa Åkerström portfolio

Nappinstitutet, barnbokAxel Rosa ÅkerströmNappinstitutet, barnbokSlottsträdet
And then the forest sang to me, personal workAxel Rosa ÅkerströmAnd then the forest sang to me, personal workNaturinspirerad posterillustration.
The Underwoods, eget projektAxel Rosa ÅkerströmThe Underwoods, eget projektAffisch med ett gäng smidiga träd. Inspirerad av "kontaktimprovisation".
Pauliceia desvairada, eget projektAxel dos Santos Rosa ÅkerströmPauliceia desvairada, eget projektEn personlig hyllning till São Paulo, en stad jag bott i några år och både älskar och saknar.
Nappinstitutet, barnbokAxel dos Santos Rosa ÅkerströmNappinstitutet, barnbokVy över det gamla kungariket.
Snarl, mönster för tygAxel dos Santos Rosa ÅkerströmSnarl, mönster för tygSömlöst mönster till tyger för gardiner, sängkläder och kläder m.m.
Pride, eget projektAxel dos Santos Rosa ÅkerströmPride, eget projektFrån en illustrationsserie baserat på mitt utforskande av Brasilien, i kombination med ett inre utforskande av min egen känslovärld.
Roamer, eget projektAxel dos Santos Rosa ÅkerströmRoamer, eget projektFrån en illustrationsserie baserat på mitt utforskande av Brasilien, i kombination med ett inre utforskande av min egen känslovärld.
Solitude, eget projektAxel dos Santos Rosa ÅkerströmSolitude, eget projektFrån en illustrationsserie baserat på mitt utforskande av Brasilien, i kombination med ett inre utforskande av min egen känslovärld.
Axel Rosa Åkerström
Oxie, malmö
0766 433 428

Axel Rosa Åkerström

Hej! Jag är grafisk formgivare och illustratör. Jobbar mycket med böcker (både omslag och inlaga) och har siktet inställt på att jobba mer med skönlitteratur och barnböcker. Jag är lite av en "sökare", intresserad och nyfiken på världen, människor och kulturer. Jag har bott i många städer, både här och där, i tre världsdelar. Det har varit en viktig del i att utforma min personliga stil och inspirerar mitt skapande. Mina illustrationer är ofta färgsprakande, organiska och barnasinnade.