Ayat Asad portfolio

AnsjovisAyat AsadAnsjovisReklamillustration på temat "ägg" och vad man kan äta till det. Uppdragsgivare Blomquist Annonsbyrå.
Fish on a plateAyat AsadFish on a plateReklamillustration på temat "ägg" och vad man kan äta till det. Uppdragsgivare Blomquist Annonsbyrå.
Omslag till nyhetsbrevAyat AsadOmslag till nyhetsbrevIllustration till digitalt nyhetsbrev, tema "design" gjort för Blomquist Annonsbyrå. 
Krokodil hjärta elefant är lika med santAyat AsadKrokodil hjärta elefant är lika med santIllustration på temat "obalans". Tryckt på tygkassse åt butik. Uppdragsgivare Plezuro. Läs mer här: http://plezurosblogg.se/2008/october/och-vinnaren-ar.html 
Den lilla kattenAyat AsadDen lilla kattenBokomslag till ungdomspocket. Uppdragsgivare Vi5 via Blomquist Annonsbyrå.
TårtaAyat AsadTårtaIllustration till en webbsaga på Twitter. Eget projekt. 
ElefantAyat AsadElefantIllustration till en webbsaga på Twitter. Eget projekt.
You jump, I jumpAyat AsadYou jump, I jumpIllustration på temat "höst" åt Blomquist Annonsbyrå.
BEST Final ReportAyat AsadBEST Final ReportIllustrationer till Miljöbilar i Stockholms EU-rapport "BEST Final Report". Rapporten är en sammanställning av ett fyraårigt projekt kring användandet av biogas i bilar och bussar i Europa, Brasilien och Kina. Uppdragsgivare Blomquist Annonsbyrå. Rapporten nominerades till Svenska Designpriset. 
AurisAyat AsadAurisIllustration kring dålig ljudmiljö till Hörselskadades Riksförbunds medlemstidning Auris.
Swedish MeatsAyat AsadSwedish MeatsIllustrationer till Swedish Meats årsredovisning 2009.
PåskkortAyat AsadPåskkortPåskkort. Uppdragsgivare Netzorz.
SJ NyttAyat AsadSJ NyttIllustration kring arbetsmiljö för SJs personaltidning SJ Nytt.
HushållsvetarenAyat AsadHushållsvetarenIllustrationer till Lärarförbundets tidning Hushållsvetaren.
Ayat Asad
Stockholm
073-614 63 80

Ayat Asad

Ayat heter jag, och är illustratör och grafisk formgivare baserad i Stockholm. Jag är utbildad på Forsbergs skola och har jobbat som AD-ass, formgivare och originalare på diverse byråer sedan 2007. Jag har bl a illustrerat för Regeringskansliet, Stockholms Stad, Miljöbilar i Stockholm och Swedish Meats via Blomquist Annonsbyrå. Bland övriga uppdragsgivare återfinns bl a tidningarna Auris, Hushållsvetaren, Idrottsläraren och SJ Nytt. Utmärkande för min stil är att jag ofta har ett naivt och lekfullt uttryck i mina bilder. Favoritverktyg: papper, penna, scanner och Illustrator.