Camilla Eltell portfolio

Camilla Eltell
Stockholm
0709 46 11 25

Camilla Eltell

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Jag heter Camilla Eltell och arbetar med visuell kommunikation, illustration och fri bildkonst. Visuell profil tar jag ofta vidare till profilerad, unik inredning. Fri bildkonst och måleri ställer jag ut med jämna mellanrum och en del av konsten blir till material i grafisk form och inredningsprodukter. De säljs just nu i egen webbshop, hos Gustavsbergs Designhouse (tidigare Chamotte Market), i London hos Blåbär Scandinavian Design.

Vad är det bästa med att jobba med dig ur ett kundperspektiv?

Kunder brukar uttrycka några fördelar – lätt att sätta mig in i och förstå uppdragsgivarens behov, kommer snabbt framåt och är serviceinriktad. Bakgrund som kommunikationskonsult och projektledare har gett erfarenhet av större projekt och sammanhang och därmed uppdragsgivarens villkor, kontext och organisation. Ofta hittar jag rätt känsla efter en första brief vilket uppskattas. Den gemensamma briefen är viktig och en bra frågestund eller förstudie ger bästa resultat. Uppdragsgivare blir ibland överraskade över en visuell lösning eller kommunikativt tilltag, men nöjda sen. Då har jag lyckats ge nåt extra!

Vad jobbar du med just nu?

Just nu arbetar jag med flera olika projekt. Varumärkesplattformar för olika företag, resurs på designavdelning på byggbolaget Veidekke Bostad där jag bland annat är med och tar fram koncept för kulör- och tapet i nyproduktion mm. Nyligen har jag levererat konceptinredning för modernt kontor med textil och mattor i måleriska uttryck. Vackra Lillsved Idrottsfolkhögskola på Värmdö har fått profil-illustrationer som graverats på nya utomhusskyltar.

Jag jobbar fortsatt i min ateljé som ligger i gamla fabriksområdet i Gustavsberg varvat med att vara ute hos kunder. Ett spännande co-creation uppdrag gjorde jag tillsammans med fem andra aktörer inom urban odling och samhällsutveckling. Vi skapade Rum Utan Ramar – en Ideträdgård för Nordiska Trädgårdar. Konceptet där man utvecklar en plats eller område med både konst, minnen, odling och medskapande behövs idag och jag ser fram emot att driva eller medverka i liknande projekt framöver!

Bygger min nya sajt nu och hänvisar till fb-sida.

Välkommen att höra av dej för samarbete!
Ring 0709 46 11 25 eller maila camilla@eltellform.se