Carin Lundblad portfolio

Logotyp Adolfsnäs HandelsträdgårdCarin LundbladLogotyp Adolfsnäs HandelsträdgårdHumlorna används för pollinering i handelsträdgårdens växthus och var därför en självklar symbol för verksamheten.
Grafisk profil AdolfsnäsCarin LundbladGrafisk profil AdolfsnäsNågra exempel på hur den grafiska identiteten använts på etikett, annons och butiksfönster.
Gilroys Take awayCarin LundbladGilroys Take awayGilroys Take away, en matvagn som säljer mumsiga smörgåsar. Här design av fordonsdekor, färgskalan ska göra vagnen synlig men samtidigt smälta in i stadens miljö. Det grafiska uttrycket modernt och lekfullt.
Etikett Knektens honungCarin LundbladEtikett Knektens honungTransparent etikett för att honungen ska få glänsa med dess varierande färg under sommaren. 
Logotyp SolgårdenCarin LundbladLogotyp SolgårdenHär har jag valt att göra en typografisk symbol. Ornamenten i symbolen är hämtade ur mönstret på en fin soffa som finns i ett av rummen på Solgården. Denna form ska även återspegla tidsandan i början på 1900-talet med jugendstilen och jag har även en tanke på broderade örngott och lakan.
Folder Boställets vedugnsbageriCarin LundbladFolder Boställets vedugnsbageriVikt folder för Boställets vedugnsbageri, en presentation om verksamheten.
Kort med tema kärlek och omtankeCarin LundbladKort med tema kärlek och omtankeSex olika vykort med tema kärlek och omsorg, ett samarbete med tryckeriet Alla Format, för att delas ut i goodiebags under en kundaktivitet hos stadens handlare.
Förpackningar Rosteriet VadstenaCarin LundbladFörpackningar Rosteriet VadstenaJag har under en tid jobbat med Rosteriet Vadstena och deras förpackningar, här ett exempel på de första etiketterna som tos fram.
KaffeetiketterCarin LundbladKaffeetiketterFler exempel på etiketter till Rosteriets kaffe.
BlomsterkortCarin LundbladBlomsterkortSmå dubbla kort som passar i blombuketter och på paketet. En del har former från naturen och en del inslag av Vadstena, min hemstad.
Illustration RävisCarin LundbladIllustration RävisEn hyllning till vår räv som smög runt i vår lilla stad för några år sedan.
Illustration rabarberCarin LundbladIllustration rabarberIllustration rabarber.
Logotyp Björkhaga inredningssnickeriCarin LundbladLogotyp Björkhaga inredningssnickeriEn logotyp där B fick en profil som leder tanken till en fasad list på t ex en karm.
Papperskorg med funktion och unikt mönsterCarin LundbladPapperskorg med funktion och unikt mönsterI samarbete med FOX form & funktion tog jag fram detta mönster som nu pryder papperskorgar i Eksjö
Logotyp Skulpturpark VadstenaCarin LundbladLogotyp Skulpturpark VadstenaEtt projekt som ska göra folkparkerna levande igen, i Vadstena blev det en skulpturpark som ska stå klar 2021.
BrodyrkitCarin LundbladBrodyrkitBrodera ditt eget sadelskydd, projekt tillsammans med FOX form & funktion. Jag har tagit fram mönster, instruktion, förpackning och marknadsföringsmaterial.
Logotyp och folder TummensCarin LundbladLogotyp och folder TummensLogotyp och folder för ett mini B & B i Vadstena.
Karta Skulpturpark VadstenaCarin LundbladKarta Skulpturpark VadstenaKarta över Folkparken och dess skulpturer 2020.
Carin Lundblad
Vadstena
076-8789049

Carin Lundblad

Grafisk formgivare och bildkonstnär verksam i Vadstena. Jag jobbar både som frilans på uppdrag av olika företag och med egna projekt.