Carina Backlund Melander portfolio

Mojaner – naturens magiska städareCarina Backlund MelanderMojaner – naturens magiska städareMojaner – naturens magiska städare. Bokillustration och grafisk formgivning. Författare Ellinor Johansson
Mojaner – naturens magiska städareCarina Backlund MelanderMojaner – naturens magiska städareBokillustration och grafisk formgivning. Författare Ellinor Johansson
Illustration till ekonomibyrå.Carina Backlund MelanderIllustration till ekonomibyrå.Uppdrag för Flexfunktion AB (bokföring/ekonomibyrå). Illustration till hemsida och annonsering.
KunskapsfåglarCarina Backlund MelanderKunskapsfåglarIllustration fåglar till ekonomiföretaget Flexfunktion AB. Tre olika fågelbilder för olika nivåer av ekonomihjälp.
illustrationer till korsordCarina Backlund Melanderillustrationer till korsordÅterkommande illustrationsuppdrag för korsordstidning under 2016.
Illustrationer till korsordCarina Backlund MelanderIllustrationer till korsordÅterkommande uppdrag för korsordstidning 2016.
Illustrationsarbete för korsordordstidningCarina Backlund MelanderIllustrationsarbete för korsordordstidningGjorde under ett års tid illustrationer för mittuppslaget i en svensk korsordstidning.
Illustration till korsordstidningCarina Backlund MelanderIllustration till korsordstidningGjorde under ett års tid illustrationer för mittuppslaget i en svensk korsordstidning.
Illustration från den animerade filmen ”Television”.Carina Backlund MelanderIllustration från den animerade filmen ”Television”.”Television” 1990
Illustrationer för korsordstidningCarina Backlund MelanderIllustrationer för korsordstidningÅterkommande uppdrag för korsordstidning 2016.
Illustration för korsordstidning.Carina Backlund MelanderIllustration för korsordstidning.Gjorde under ett års tid illustrationer för mittuppslaget i en svensk korsordstidning.
KroppenCarina Backlund MelanderKroppenUppdrag trycksak om läkemedel.
Dagens ExtraCarina Backlund MelanderDagens ExtraIllustrationsarbete och webbformgivning för Dagens Extra.  
Carina Backlund Melander
Illustration för nyhetstidning Infratest Burke.Carina Backlund MelanderIllustration för nyhetstidning Infratest Burke.Formgivnings- och illustrationsarbeten för Infratest Burke under ca 12 år.
FågelholkCarina Backlund MelanderFågelholkRikstäckande reklamkampanj för att söka bostadsbidrag, kund Riksrevisionsverket. Illustration i tryckta medier samt reklamfilm på TV.
Illustration för Länsstyrelsen i Västra Götalands länCarina Backlund MelanderIllustration för Länsstyrelsen i Västra Götalands länIllustrationer som visar på svårigheten att kommunicera så tydligt att man förstår varandra. Flertalet illustrationer till en broschyr.
illustration flödeschemaCarina Backlund Melanderillustration flödeschemaGrafisk infografisk illustration för Chalmers tekniska högskola
Carina Backlund Melander
Alingsås
+46-0707911939
0707-911939

Carina Backlund Melander

Jag har alltid illustrerat, men min huvudinriktning är som kommunikatör och grafisk formgivare. Jag älskar problemlösningen i kunduppdraget, och att förenkla det komplexa så att det når fram till mottagaren på ett tydligt sätt – mina uppdrag är vanligtvis inom B2B och samhällsinformation. Sedan några år formger jag också i glas och har startat upp en verksamhet kring detta som heter Glöd glas & form.