Carina Pascotti portfolio

Liberty shoes för Charlotte OlympiaCarina PascottiLiberty shoes för Charlotte OlympiaIllustration för inbjudan och fotovägg i Charlotte Olympias New York-butik.
Bröllopskort för White AlmondsCarina PascottiBröllopskort för White AlmondsKort för inslagna paket från White Almonds Wedding Registry.
Peace & Love Festivalen 2015Carina PascottiPeace & Love Festivalen 2015Illustrationer till allt grafiskt material för Peace & Love Festivalen 2015. Posters, armband, presentkort, stortavlor, bussreklam, storbildsskärmar, biljetter. 
Illustration Footwear News WWD för Charlotte OlympiaCarina PascottiIllustration Footwear News WWD för Charlotte OlympiaIllustration av Charlotte Olympia Show Girl Sandals för publicering i Foot Wear News (WWD) Helt handritad med Copic markers, inskannad och digitalt bearbetad. 
RockstudsCarina PascottiRockstudsIllustration med flytande tusch publicerad på Valentinos officiella Instagram konto.
Poster Tekniska MuseetCarina PascottiPoster Tekniska MuseetAffisch för Tekniska Museet utställning för barn. Inspirerad av den klassiska Einsteinbilden. Skoluppgift Berghs SoC
Åhléns butikskonceptCarina PascottiÅhléns butikskonceptMönster till påsar,hangtags och presentförpackningar för Åhléns butikskoncept. Skoluppgift Bergs SoC.
Liten Kulla Stora SkorCarina PascottiLiten Kulla Stora Skor"Liten kulla stora skor" Konstprint i numrerad upplaga. Vykort Visit Södra Dalarna.
GOLD Edition WeekendCarina PascottiGOLD Edition WeekendInbjudan med illustration för Carlsten och lanseringen av Gold Haircare på Clarion Post Hotell i Göteborg.
Carlsten ProductsCarina PascottiCarlsten ProductsProduktillustration för Carlsten. Limiterat konstprint.
Butikskoncept för butik Sara/1896Carina PascottiButikskoncept för butik Sara/1896Butikskoncept för butik Sara and 1896.
InbjudanCarina PascottiInbjudanInbjudan till ölprovning för Ruter och Oppigårds.
Good ShoesCarina PascottiGood ShoesBläckillustration " Good shoes take you good places" för vykort. Finns även som limiterat konstprint.
KampanjCarina PascottiKampanjPersonvalskampanj valet 2014 för Agneta Nyvall Nya Moderaterna.
Daisy Beauty MagazineCarina PascottiDaisy Beauty MagazineArtikelillustration för Daisy Beauty. '50 shades of skin' - om makeupprodukter för en ny generation afrosvenskar.
Logo Peace&Love 2016Carina Pascotti Logo Peace&Love 2016Handritad logo för Peace &Love Festival affisch.
Charlotte Olympia InbjudanCarina PascottiCharlotte Olympia InbjudanIllustrerad inbjudan och fotovägg för event i Charlotte Olympias Miami-butik. 
Perfect DinnerCarina PascottiPerfect DinnerMatillustration eget arbete. 
Carina Pascotti
Harrisburg
+1(717) 602-5417

Carina Pascotti

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Jag heter Carina Pascotti och älskar att rita. Det blir oftast skor  eller något relaterat till mode om jag får välja själv men jag är inte rädd för nya utmaningar.  Jag använder mig av många tekniker, bläck, tusch, digitalt eller oftast en mix av allt.

Hur ser ditt drömuppdrag ut?

Mitt drömuppdrag är varenda nytt uppdrag jag får, klyschigt men sant. Brukar tycka att det jag håller på med för stunden är det allra bästa och roligaste. Men en dröm är dröm och ska jag drömma så är det att få jobba med något av de stora gamla modehusen.

Vad är det bästa med att jobba med dig ur ett kundperspektiv?

Kreativ säger nog alla illustratörer, men jag tror att jag verkligen är det. Hjärnan snurrar alltid och jag ser möjligheter i allt. Lyhörd och levererar alltid i tid. Mitt bolagsnamn innehåller ordet Serendipity = att hitta något bra utan att man letat efter det. Kunden får precis det som den vill ha men kanske inte visste att den letade efter.