Caroline Roberts portfolio

IT-stressCaroline RobertsIT-stressIllustration till Tidningen Arbetsliv om den digitala stressen som många upplever på sin arbetsplats.
I Barnombudsmannens årsrapport 2016.Caroline RobertsI Barnombudsmannens årsrapport 2016."För många tankar på en gång". Illustration i Barnombudsmannens årsrapport Respekt (2016). Barn med funktionsnedsättning om samhällets stöd.
I Barnombudsmannens årsrapport 2016.Caroline RobertsI Barnombudsmannens årsrapport 2016."Våld mot barn". Illustration i Barnombudsmannens årsrapport Respekt. (2016)
I Barnombudsmannens årsrapport, 2013.Caroline RobertsI Barnombudsmannens årsrapport, 2013."I skuggan(skydd) av mamma." Publicerad i Barnombudsmannens årsrapport, Signaler (2013).  Jag gjorde även den grafiska formgivningen och layout.  
I Barnombudsmannens årsrapport, 2013.Caroline RobertsI Barnombudsmannens årsrapport, 2013."Signaler", Barnombudsmannens årsrapport, 2013. Grafisk formgivning, layout och illustration.
Friluftsfrämjandets tidning, Friluftsliv.Caroline RobertsFriluftsfrämjandets tidning, Friluftsliv.What you can do and not do in the swedish nature. Allemansrätten.  
I broschyr, KF Kundklubb.Caroline RobertsI broschyr, KF Kundklubb.I broschyr för KF-koncernen. "Tillsammans för en bättre värld"  
Vän med svenska. Natur och Kultur.Caroline RobertsVän med svenska. Natur och Kultur.Natur & Kultur. Lärobok i svenska.
Häfte för barn. SISU Idrottsböcker.Caroline RobertsHäfte för barn. SISU Idrottsböcker.En bokserie där figurerna Wilda och Walter ska inspirera och stärka och barn inom framförallt idrottsrörelsen. I serien ingår fyra böcker. Jag har gjort figurer, grafisk form/layout och illustration. http://www.sisuidrottsbocker.se/Sok/?s=wilda
Arla mjölkpaket.Caroline RobertsArla mjölkpaket.Del från Arla panel. Midsommardans.
För Stockholms Socialförvaltning.Caroline RobertsFör Stockholms Socialförvaltning.Illustration till Stockholms Socialförvaltning om digital rådgivning inom Socialtjänsten.
Stockholms Socialförvaltning, "Theo flyttar" – en bok till barn i familjehem. 2014Caroline RobertsStockholms Socialförvaltning, "Theo flyttar" – en bok till barn i familjehem. 2014Boken delas ut till barn som flyttar till ett familjehem. Den hjälper barn förstå vad som händer och att prata om vad det innebär att flytta in i ett familjehem.
I bok, "Dimensions of Choreography", 2015. UEG, Union European Gymnastic Federation. Caroline RobertsI bok, "Dimensions of Choreography", 2015. UEG, Union European Gymnastic Federation. Illustration beskriver vad man behöver tänka på vid en dansföreställning.
Hellas OrienteringCaroline RobertsHellas OrienteringLathund för orientering.
Vän med svenska. Natur och Kultur.Caroline RobertsVän med svenska. Natur och Kultur.Lärobok i svenska. Natur & Kultur.
Akvarell. Eget arbete. Caroline RobertsAkvarell. Eget arbete. Akvarell från en kortserie jag hade innan jag började göra det mesta i datorn.
Caroline Roberts
Enskede
070-860 53 97

Caroline Roberts

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Caroline Roberts – jag bildkommunicerar. Jag strävar efter att mina bilder ska tillföra en mening till en text eller som fristående vara kommentarer i sig själva. Jag älskar färg och form och jobbar även med dekorativa bilder eller varför inte en kombination av båda. Jag är öppen för nya uppdrag, så hör gärna av dig.

Hur ser ditt drömuppdrag ut?

Jag tycker jag har drömuppdrag hela tiden. Man kan ha små och stora drömmar. Ibland kan en liten del i en illustration bli bara WOW! och att jag känner att det blir bara RÄTT. Och att jag gör det jag ska göra.

Vad jobbar du med just nu?

Just nu kombinerar jag mina illustrationsuppdrag med måleri. Gå gärna in på min blogg om du vill se mer. https://carolinerobertsartworld.wordpress.com/.