Christer Lindberg portfolio

Omslagsbild till boken "Vem är jag?" En arbetsbok om identitet och självbild.Christer LindbergOmslagsbild till boken "Vem är jag?" En arbetsbok om identitet och självbild.Ett projekt som Jönköpings Läns Landsting tillsammans med Peter Ivan Ericson tagit fram som ett underlag för att underlätta arbetet med barn och unga i deras miljö:
Illustration till övning från arbetsboken "Vem är jag?"Christer LindbergIllustration till övning från arbetsboken "Vem är jag?"I uppdraget ingick att förtydliga övningstexter med illustrationer.
SvängdörrarChrister LindbergSvängdörrarBild till tidningen "Runt i Krim". 
Eget projekt.Christer LindbergEget projekt.Bild som använts till vykort i marknadsföringssyfte.
Eget projektChrister LindbergEget projektDå båten Costa Concordia sjönk och båtens kapten lämnade skutan först.
Eget projektChrister LindbergEget projektHur långt kan denna Pokemonpandemi sprida sig?
Christer Lindberg
Jönköping
0702-91 00 20

Christer Lindberg

Att teckna har för mig varit att se vardagssituationer med humor. Små, små mänskliga och djuriska företeelser som vi ständigt har runt omkring oss. Politiska satirer är något jag alltit har inspirerats av och ständigt håller ett öga på. Mina uppdragsgivare har genom åren varit, bokförlag, dagspress och statliga myndigheter för att nämna några. Har tidigare mest jobbat med stålstift och tusch/bläck, men har mer och mer blivit kompis med mitt digitala ritbord. Färglägger oftast i Illustrator då jag inte laverar och kladdar med diverse material.

Välkommen in i min bildvärld.

Kricka