Christina Heitmann portfolio

Christina Heitmann
Stockholm
0708-618 821

Christina Heitmann

Med mina Illustrationer kan jag lyfta en text, visualisera sådant som inte existerar ännu, förenkla en komplicerad process, informera, instruera, beröra och engagera. Illustrationer ett kraftfullt verktyg för att förmedla budskap, och jag drivs av att skapa goda resultat tillsammans!

Jag hjälper företag och organisationer att kommunicera med bilder och har tagit fram över 2000 illustrationer för böcker, tidningar, webb, utbildning, reklam, trycksaker, appar, mode, inredning och event.

Bland mina kunder finns Metro, Bonnier, Microsoft, 1177 Vårdguiden, Läkartidningen, Norstedts förlag, Naturskyddsföreningen, SPP, Handelsrådet, Försäkringskassan, Solvalla, Telia, Apotek Hjärtat, Apple, Statoil, Viasat, Aftonbladet, Svenska Innebandyförbundet, Länsstyrelsen Stockholm, Barnombudsmannen, Vilja Förlag, Unionen, Riksidrottsmuseet, Svenska Dagbladet.

Jag tror på att ett framgångsrikt samarbete kommer ur en bra och tydlig kommunikation och får ofta höra att jag är smidig att arbeta med. Mina kunder brukar även uppskatta att jag är bra på att lyssna till deras behov och få fram rätt känsla och uttryck i bilderna.

Välkommen att kontakta mig för stora och små uppdrag!
info [at] christinaheitmann.se
www.christinaheitmann.se