Elin Molander portfolio

ApornaElin MolanderAporna  Öletikett, ville göra en en lekfull illustration sticker ut. Kan vara den perfekta etiketten till ölsorten APA?(förkortningen till amerikansk pale ale)
Tidskriften ManaElin MolanderTidskriften ManaRedaktionell illustration sidan för tidskriften Mana. Till ledarsidan som beskriver Paulo Freires radikala idéer om utbildning.
TrädgårdsmästarenElin Molander TrädgårdsmästarenEget projekt
Big townElin MolanderBig townEget projekt, Poster i begränsad upplaga tryckt på en Risograf.
Avokado gifanimationElin MolanderAvokado gifanimationAvokado, animation till kund inom musikbranschen.
Prinsessan på ärtenElin MolanderPrinsessan på ärtenPrinssesan på ärten en av flera berättelser som H.C. Andersen skrivit. Illustration på uppdrag av Bonnier Education. 
Clio, Animation och IllustrationElin MolanderClio, Animation och IllustrationVinjett till idrottsfilmer till förskolan. Kan du röra sig som igelkotte?  Klient: Clio/Danmark  
Clio, Animation och IllustrationElin MolanderClio, Animation och IllustrationVinjett till idrottsfilmer till förskolan. Kan du röra sig som en krabba?  Klient: Clio/Danmark
Elin Molander
Göteborg
073-4224717

Elin Molander

Styrkorna i mina illustrationer är en stark berättelse och lekfulla karaktärer med mycket färg. Jag brinner för bilden som kommunikationsmedel och har jobbat med bl a kommunikationsbyråer, tagit fram pedagogiska bilder till läromedel för Bonnier Education samt gjort en bilderbok utgiven på Nypon förlag. 

Min verktygslåda innefattar även spelutveckling, grafisk form och animation. Dessutom håller jag även föreläsningar och kurser i illustration och animation.  

 Med kärlek till 80-talets arkadspel gör jag retro spel till mobiltelefonen och Apple Watch tillsammans med min sambo (Beardybird.com)

Sedan jag tog min master examen från Konstfack 2013 har jag samarbetat med många roliga kunder som till exempel Världskulturmuseet, Hagabion, ABF, RFSU, Bonnier Education, Exprementarium och Balder.