Elisabeth Widmark portfolio

Elisabeth Widmark
Holmsund
070-2137458

Elisabeth Widmark

Jag heter Elisabeth Widmark och arbetar som frilansande illustratör och bildkonstnär. Men jag vill nog helst kalla mig enbart för tecknare, för det är det jag gör mest. Jag älskar att teckna. Jag arbetar gärna med bildberättelser, som i form av bokillustrationer, storyboards, serieteckning –  eller som enstaka blyertsteckningar.

Mitt hjärta finns i norr, där jag bor i ett hus nära havet utanför Umeå. Jag spenderar gärna ledig tid med att vandra i fjällen och skogen. Där kan jag andas.

Som illustratör har jag arbetat tillsammans med bokförlag och företag. Mina kunder är bland andra Rabén & Sjögren, Nypon förlag, Idus förlag, Beta Pedagog, Västerbottens Läns Landsting, Region Västerbotten, Räddningstjänsten Syd, reklambyrån Krux, T-shirt Store Umeå.

Jag är även verksam bildkonstnär och har deltagit med mina blyertsteckningar i flertalet separatutställningar och grupputställningar runt om i Sverige under de senaste åren. Mina verk finns även representerade hos bland andra Skellefteå Kommun, Norrbottens Läns Landsting, Västerbottens Läns Landsting samt konstföreningar.

Titta gärna in på min instagram för att se mer hur jag jobbar! : @elisawidmark

E-post: elisabeth.widmark@telia.com