Erika Andersson Porath portfolio

Personligt projekt, "The Secret Library"Erika Andersson PorathPersonligt projekt, "The Secret Library"Ett personligt projekt för att utveckla min stil. Gjord i PS.
VallmoErika Andersson PorathVallmoEn bild av en kollektion av blomsterposters jag har planerat att göra. Detta är inte ett beställt projekt, utan något jag gjort för min egen skull. Gjord i Photoshop.
DarkiplierErika Andersson PorathDarkiplierFan art gjord till youtubern Markiplier.  Gjord med Newcastles bläck.
A Grave Mistake bokomslag framsidaErika Andersson PorathA Grave Mistake bokomslag framsidaBeställningsjobb, ett bokomslag till boken A Grave Mistake. Författaren ville ha en cartoony stil då boken är väldigt humoristisk. Gjord i Photoshop
Dark Souls II PS3 omslagErika Andersson PorathDark Souls II PS3 omslagBeställningsjobb till en som ville ha ett specifikt omslag till sin kopia av spelet Dark Souls II till PS3. Gjord i Photoshop
Nogitsune omslagErika Andersson PorathNogitsune omslagBeställningsjobb till en som ville ha ett omslag till en spellista. Karaktären är från serien Vampire Diaries. Gjord i Photohsop
Självporträtt Maj 2015Erika Andersson PorathSjälvporträtt Maj 2015Ett självporträtt jag gjorde i maj 2015. Stilen är inspirerad av Jamie Hewlett. Gjord i Photoshop
Sabina Corleone - Kasta Mannen CD omslagErika Andersson PorathSabina Corleone - Kasta Mannen CD omslagCD omslag till Sabina Corleones singel Kasta Mannen som visas på Spotify. 
Erika Andersson Porath
Romakloster
0704146632

Erika Andersson Porath

Jag heter Erika Andersson Porath och är en frilansillustratör, grafiker och animatör. Jag har en universitetsexamen inom Speldesign och Grafik, där jag mest fokuserade på concept art och animation, både inom 2D och 3D. Jag har även utbildning inom film och tv-produktion, samt inom konst. 

Jag är anstäld via Uppsala Universitet som grafiker och har gjort all grafik och tryck till eventet Gotland Game Conference de senaste två åren. Jag har även gjort filmer till Swedish Game Awards med rörlig grafik till deras event 2017. Utöver det gör jag mest illustrationer via frilans.

Anväder jag inte papper och penna så arbetar jag mest inom Photoshop, Illustrator, TvPaint, 3D Studio Max, After Effects och Sony Vegas.