Eva Edberg portfolio

Eva Edberg
Stockholm
0704936025
+46 70-4936025
Boka mig för kurser

Jag är illustratör och tidningsformgivare, och barnboksförfattare som både ritar och skriver. Utbildad i Estetiska Lärprocesser och Didaktik. Anpassar kursens innehåll efter ålder och önskemål med besök på ca två till tre timmar eller fördjupning.

Omtyckta exempel:

-Bilder som berättar: Grunder och knep från en illustratörs vardag, utforska och uttryck ditt bildspråk.

-Skoltidning: Skapa en redaktionell miljö. Bli medveten om hur text och bild samverkar, prova att kommunicera.

– Självporträtt: vem är jag? Personlig workshop där jaget är i fokus.

Välkommen att se mer på www.evaedberg.se

Kurser, Skapande skola, Workshop, Föreläsningar

Eva Edberg

Hej, roligt att du hittat hit! Jag gillar nya projekt och som frilansare blir det stor variation med återkommande kunder från olika branscher. Yrkesverksam som illustratör och grafisk formgivare, även barn- och ungdomsförfattare som föreläser, gör workshops och Skapande skola. Vidareutbildad i Estetiska Lärprocesser och Didaktik Bild & Form.

Som grafisk formgivare och illustratör är min specialitet tidningar/media/litteratur. Anlitas som art director med önskemål om redesign, eller som husillustratör. Har bred erfarenhet från olika branscher, kommuner och uppdrag inom norden. Med norska bokförlaget Cappelen Damm illustrerar jag exempelvis läromedel. Återkommande samarbete med bland annat Stockholms Läns Landsting (Region Stockholm), Bliwa försäkringar, OTW, Barn&Cancer, Stadium, Ikeas personaltidning, Aller media och Må Bra, Mersmak och Coop, Livsmedelstidningen Kött & Chark, Byggtidningen Betong, ETC med Föräldrar & Barn och Utbildningsradion, Bonnier och Kamrat Posten.

Som barn- och ungdomsförfattare både skriver och ritar jag. En autofiktiv serie om Klara i familjehem, och om Adde Adhd – bästis med fienden som topplistats av Barnkanalen svt.se. Illustrerar även för andra författare som barnbokserien Ebbe och mamma av Charlotta von Zweigbergk. Jag bokas till föreläsningar, gör författarbesök och skapande skola för bland annat Kulturskolan, Stiftelsen Trygga Barnen och Montessori.

Vad har du för projekt på gång? Mejla mig gärna och berätta! evaedberg2@gmail.com 

www.evaedberg.se