Eva-Lotta Cederström portfolio

Logotyp CuranderaEva-Lotta CederströmLogotyp CuranderaDesignprogram till Curandera som arbetar med akupunktur och mental träning.
Logotyp KlivetEva-Lotta CederströmLogotyp KlivetDesign av logotyp till ett kvinnligt nätverk i Vaxholm
Logotyp Invita Sweden ABEva-Lotta CederströmLogotyp Invita Sweden ABLogotyp och grafisk profil för en incommingbyrå i Stockholm.
Logotyp PEAK utbildningarEva-Lotta CederströmLogotyp PEAK utbildningarLogotyp till TurnerAround Consultings nya utbildningsprogram, PEAK utbildningar, ett program inom självledarskap.
Logotyp CoheraEva-Lotta CederströmLogotyp CoheraLogotyp till Cohera, ett företag som stödjer individer, ledare och företag i sin utveckling.
Logotyp Brothaus MobergEva-Lotta CederströmLogotyp Brothaus MobergDesignprogram för ett nystartat bageri som bakar surdegsbröd med inspiration från bland annat Tyskland.
Logotyp A1 AdvokaterEva-Lotta CederströmLogotyp A1 AdvokaterLogotyp till en fristående advokatbyrå specialiserad på kommersiella tvister och processer.
Logotyp Föreningen Auktoriserade TranslatorerEva-Lotta CederströmLogotyp Föreningen Auktoriserade TranslatorerNy logotype till Föreningen Auktoriserade Translatorer som är en sammanslutning av statligt auktoriserade översättare.
Logotyp Barntyger.seEva-Lotta CederströmLogotyp Barntyger.seDesignprogram för Barntyger.se som är en webbutik med textil inredning och accessoarer för barnrum.
Grafisk designEva-Lotta CederströmGrafisk designGrafisk form, layout och original av cd, booklet samt kundmagasin för uppdragsgivare Vincent Shoe Store i samband med deras 10 års jubileum hösten 2009
Grafisk designEva-Lotta CederströmGrafisk designGrafisk design av informationsbroschyrer och folder innehållande utbildningar och produkter för barnledare, uppdragsgivare Gymnastikförbundet
Grafisk profil Föreningen Auktoriserade TranslatorerEva-Lotta CederströmGrafisk profil Föreningen Auktoriserade TranslatorerNy logo och grafisk profil till Föreningen Auktoriserade Translatorer som är en sammanslutning av statligt auktoriserade översättare.
Logotyp Cross OverEva-Lotta CederströmLogotyp Cross OverDesignprogram till CrossOver, ett företag som stödjer individer, ledare och företag i sin utveckling.
Grafisk profil Barntyger.seEva-Lotta CederströmGrafisk profil Barntyger.seGrafisk profil till Barntyger.se som säljer textil inredning för barnrummet på nätet
Logotyp Brommarondellens TrafikskolaEva-Lotta CederströmLogotyp Brommarondellens TrafikskolaDesign av logotyp till en trafikskola vid Brommarondellen, Bromma.
Logotyp J Grönberg ByggEva-Lotta CederströmLogotyp J Grönberg ByggLogotyp och grafisk profil till byggfirma.
Eva-Lotta Cederström
Vaxholm
070-240 39 76

Eva-Lotta Cederström

God visuell kommunikation når fram

Jag är Art Director och Marknadskommunikatör som driver Cederström design, en personlig byrå med stort hjärta för visuell kommunikation. Det kan vara att ta fram en visuell strategi, designa en logotyp, ett profilprogram eller ta fram trycksaker som t.ex. broschyrer, foldrar, kundtidningar eller en hemsida som speglar företagets identitet.

Min styrka är att jag har en helhetssyn på kommunikation, från strategi till grafisk formgivning och utförande.

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta mig!