Eva Thimgren portfolio

Region SörmlandEva ThimgrenRegion SörmlandIllustrationer av olika familjekonstellationer till kampanj för familjebiljett i busstrafiken i Sörmland. Användes i olika storlekar på bussar och på Regio Sörmlands webb.
Region SörmlandEva ThimgrenRegion SörmlandIllustrationer av olika familjekonstellationer till kampanj för familjebiljett i busstrafiken i Sörmland. Användes i olika storlekar på bussar och på Region Sörmlands webb.
Region SörmlandEva ThimgrenRegion SörmlandIllustrationer av olika familjekonstellationer till kampanj för familjebiljett i busstrafiken i Sörmland. Användes i olika storlekar på bussar och på Region Sörmlands webb.
Bok (Månpocket) "Skit i mössan - 59 myter kring barn och föräldrar"Eva ThimgrenBok (Månpocket) "Skit i mössan - 59 myter kring barn och föräldrar"En av drygt 40 illustrationer till eget bokprojekt som handlar om myter, utgiven på Kalla Kulor 2010 och Månpocket 2011 (författare Åsa Erlandson, journalist). Denna illustration handlar om myten att barn som går eller pratar tidigt är extra smarta. Pratbubblor har jag skrivit.
Tidningen Hotellrevyn, Hotell- och restaurangfacketEva ThimgrenTidningen Hotellrevyn, Hotell- och restaurangfacketIllustration till artikel om vikten av semester.
Bok (Månpocket) "Skit i mössan - 59 myter kring barn och föräldrar"Eva ThimgrenBok (Månpocket) "Skit i mössan - 59 myter kring barn och föräldrar"En av drygt 40 illustrationer till eget bokprojekt som handlar om myter, utgiven på Kalla Kulor 2010 och Månpocket 2011 (författare Åsa Erlandson, journalist). Denna illustration handlar om myten att barn blir speedade av socker. Jag har skrivit pratbubblorna.  
Bok (Månpocket) "Skit i mössan - 59 myter kring barn och föräldrar"Eva ThimgrenBok (Månpocket) "Skit i mössan - 59 myter kring barn och föräldrar"En av drygt 40 illustrationer till eget bokprojekt som handlar om myter, utgiven på Kalla Kulor 2010 och Månpocket 2011 (författare Åsa Erlandson, journalist). Denna illustration handlar om myten att fötterna växer flera storlekar efter att man fött barn. Jag har skrivit pratbubblor.
JulkortEva ThimgrenJulkortJulkort till mina kunder, eget projekt.
Julkort, eget arbeteEva ThimgrenJulkort, eget arbeteJulkort till mina kunder. Printad och klippt illustration, i liten påse fylld med glittrig fejksnö.
Tidningen Hotellrevyn, Hotell- och restaurangfacketEva ThimgrenTidningen Hotellrevyn, Hotell- och restaurangfacketIllustration till humoristisk artikel om hur olika människor reagerar vid en katastrofsituation.
Narva, Pr-byrå. IQ-rapport.Eva ThimgrenNarva, Pr-byrå. IQ-rapport.Illustrationer till IQ:s rapport av alkohol-index 2011.
Framtidsutveckling, HögskoleguidenEva ThimgrenFramtidsutveckling, HögskoleguidenIllustrationer till utbildnings-test i Högskoleguiden.
Tidningen Förskolan, LärarförbundetEva ThimgrenTidningen Förskolan, LärarförbundetEn av fyra illustrationer till artikel om gruppens betydelse i förskolan.
Tidningen Förskolan, LärarförbundetEva ThimgrenTidningen Förskolan, LärarförbundetEn av fyra illustrationer till artikel om gruppens betydelse i förskolan.
Mattehuset, LiberEva ThimgrenMattehuset, LiberDiverse folk och fä till Mattehuset, Liber.
Fan Art, eget projektEva ThimgrenFan Art, eget projektFan art av filmkaraktären Dr Horrible, eget projekt.
Winnie the Boo, privat beställningEva ThimgrenWinnie the Boo, privat beställningNalle Puh som zombie, privat beställning.
Eva Thimgren
Stockholm
070- 467 34 48

Eva Thimgren

Jag är illustratör och jobbar bland annat med olika tidningar, bokförlag (läromedel, faktaböcker och humor), pr- och reklambyråer och olika organisationer. Jag gillar att skriva pratbubblor till mina illustrationer och gör det ibland när det passar. Visuellt har jag alltid inspirerats av street art, film och serier. Jag jobbar mest med Illustrator men även med Photoshop, dock utgår jag alltid från mina handritade illustrationer och skisser. Jag uppskattar rak och tydlig kommunikation med mina kunder och är pålitlig med deadlines.

Kunder i urval, Sverige: Natur och Kultur, Bonnier, Metro, Hennes, Veckorevyn, Aftonbladet, KTH, Allt om Resor, Journalisten, OTW Publishing, Konsumentverket, Vårdförbundet, ECPAT, Tidningen Hotellrevyn, Sthlm Connection, Studieförbundet Vuxenskolan, Prime PR, Sekotidningen, Lärarförbundet, Plaza Kvinna, Ericsson, Pfizer.
Kunder i urval, England: Oxford University Press, Woman & Home Magazine, Unison, the public service trade union, Hodder & Stoughton, MacMillan, Redwood Group.