Evalena elk Karlsson portfolio

Happy elk, Dear with ChairEvalena elk KarlssonHappy elk, Dear with ChairVem väntar du på? En serie kuddar för Happy elk, flying dog and crazy fish.
Dear with fearEvalena elk KarlssonDear with fearIllustration till kuddfodral i seien Dear. Ta hand om varandra.
Dear Deer - Dear with ChairEvalena elk KarlssonDear Deer - Dear with ChairEn historia om ömhet. Kuddfodral 50x50 cm, 100% bommul med lång dragkedja.
Kuddfodral - Flickan och kråkanEvalena elk KarlssonKuddfodral - Flickan och kråkanÖverlever kråkan? Inspererad av musiken och för att sorgen måste hanteras kom denna bild. Originalet är fortfarande till salu (100x100 cm akryl på duk) och jag hoppas det hamnar någontans där det gör nytta, i sorgearbe och gärna där det finns barn.
Live måleri, "Life is"Evalena elk KarlssonLive måleri, "Life is"Se en målning växa fram under föredraget. Se musiken i fäger. Livepainting till musik eller föredrag på konferens, kick off och event.
Evalena elk Karlsson
Borlänge
070-698 85 04

Evalena elk Karlsson

Jag längtar efter att få berätta din historia.

Tänk på den bästa stunden i ditt liv, hur luktade det, vad kände du, hur såg det ut? För mig är de stunderna nästan alltid ute, i solen, i skogen, tillsammans med någon jag gillar på ett café eller med hundarna i soffan. De känslorna vill jag återskap med mina berättelser i bild. Tänk på de svåra, de hårda, de jobbiga och sorgliga stunderna i livet. De stunderna vill jag lyfta fram och ge någon sort hopp och ljus, där av kommer min serie, Dear, som just nu är en serie bilder på kuddar.

Vilken är din historia? Låt mig hjälpa dig att berätta den.

"Anyone can print their logo on a pen, but how many people are using art to communicate their philosophy?"