Frida Hultman portfolio

5 tips för en hållbar garderob för THRIVE - Conscious FashionFrida Hultman5 tips för en hållbar garderob för THRIVE - Conscious FashionIlllustrationsserie om hållbart mode för THRIVE - Conscious Fashion. Här är 5 tips för en hållbar garderob, digital illustration. För användning i sociala medier och nyhetsbrev.
Gratulationskort 'Champagne' för Art CardsFrida HultmanGratulationskort 'Champagne' för Art CardsGratulationskort 'Champagne' för Art Cards, storlek A6 (10,5 × 14,8 cm). Digital illustration.
Gratulationskort 'Super Duper' för Art CardsFrida Hultman Gratulationskort 'Super Duper' för Art CardsGratulationskort 'Super Duper' för Art Cards, storlek A6 (10,5 × 14,8 cm). Digital illustration.
ABCFrida HultmanABCIllustration ABC som poster, storlek 50 x 70 cm.
Mönster för Seriöst FörlagFrida HultmanMönster för Seriöst FörlagMönster för Seriöst Förlag.
Placement Print 'Good vibes'Frida HultmanPlacement Print 'Good vibes'Placement print, Good vibes.
Mönsterdesign 'Good vibes'Frida HultmanMönsterdesign 'Good vibes'Allover print 'Good vibes' Utifrån ledorden lekfull, Miami, lycklig & söt, och med inspiration från känslan av sommarens antågande, drömmen om en resa till en tropisk strand och glada färger skapade jag detta mönster. Målgrupp: tjejer 7-12 år. ​ ​
AntiktFrida HultmanAntiktEn av tre illustrationer i serien Antikt, gouache, storlek: A5 (14,8 × 21 cm)
Illustrationer för Seriöst FörlagFrida HultmanIllustrationer för Seriöst FörlagIllustrationer för Seriöst Förlags 10-årsjubileum En seriös fest.  Här: kvadratisk illustration för Instagram och inbjudningskort. Akvarell och gouache samt tusch.
CirkustältFrida HultmanCirkustältIllustration, Cirkustält, gouache
KortspelFrida HultmanKortspelMönster / Illustration, Kortspel, gouache
OdlingFrida HultmanOdlingIllustration, Odling, gouache
VenusfigurinerFrida HultmanVenusfigurinerIllustration, Venusfiguriner Inspirerad av antika venusfiguriner, bland dem klassiska Venus från Willendorf. Poster 50 x 70 cm.
MonogramFrida HultmanMonogramBröllopsmonogram, LÅP, akvarell & tusch.
JordgubbarFrida HultmanJordgubbarIllustration / Mönster, Jordgubbar, gouache
Flora & FaunaFrida HultmanFlora & FaunaIllustration, Flora & Fauna, gouache
Korv Kiosk MajornaFrida HultmanKorv Kiosk MajornaIllustration, Korv Kiosk Majorna, blandad teknik: akvarell & tusch. 21 x 29,7 cm (A4) Finns att köpa i min webbshop.
SportlovFrida HultmanSportlovIllustration, Sportlov, gouache.
Frida Hultman
Göteborg
+46 (0) 73 - 334 36 01

Frida Hultman

Jag är illustratör och formgivare med bas i Göteborg. Mina illustrationer är lekfulla och fyllda med färg och detaljer. Jag målar för hand, oftast med gouache och akvarell, och redigerar illustrationerna digitalt. Förutom illustrationer och mönster till prints, publikationer och produkter gör jag också grafiska jobb för web och print så som annonser, kataloger, inbjudningar etc. Jag älskar att arbeta med nya projekt – så tveka inte att kontakta mig om du har ett projekt som du tror kan passa!