Gunnel Branzell portfolio

Gunnel Branzell
Västerås
021-602 40
073-3003 582

Gunnel Branzell

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?Mitt namn är Gunnel Branzell jag är grafisk formgivare och konstnär. Jag formger logotyper och grafiska profiler. I mitt arbete ingår också att formge trycksaker av olika slag. Sedan jag startade mitt företag, främst form, 2007 har det blivit många uppdrag inom kulturområdet. Det är kanske inte så konstigt eftersom det ligger mig varmt om hjärtat. Jag samarbetar med (min dotter) Ida Rosén Branzell som är illustratör och poeten Annelie Salminen. Vi har ett samarbete som vi kallar Först & Främst. I och med det kan vi då erbjuda ett totalpaket med text, tecknad bild och grafisk form.
Konsten är en annan del i mitt företag. Om du går in på min hemsida kan du se några prover på det.
Har du några hemliga talanger?Jag kan lyfta på ett ögonbryn i taget. För några år sedan började jag att skulptera i ull med en filtnål och det har blivit en del olika figurer. Bland annat har jag gjort de sagofigurer som Ida gjort en barnbok om, Farbror Liten, Rasmina och huvudpersonerna Lars och Maria. Och en korpulent dam som står och pratar med en fågel på axeln och så förstås farbrorn som kliar sig på … i byxfickan …
Vad är det bästa med att jobba med dig ur ett kundperspektiv?Jag vet inte vad som är bäst. Men det finns många fördelar, håll i dig:
Jag är snabb, noggrann, ansvarsfull, seriös, håller deadline, har lång erfarenhet från reklambyrå, har många kontakter och kan anlita andra kompetenser. Jag har känsla för färg och form.
Jag är lätt att samarbeta med. Gör inget halvdant, ger kunden mervärde.