Gunvor Ekström portfolio

Några logotyperGunvor EkströmNågra logotyperExempel på logotyper från Mediagrafik & illustration.
Vision för Luleå lokaltrafikGunvor EkströmVision för Luleå lokaltrafikVisionsbild för internt arbete med företagets mål och utveckling.
NorrBot, maskot för Teknikens Hus science centerGunvor EkströmNorrBot, maskot för Teknikens Hus science centerRoboten NorrBot välkomnar och guidar besökare till Teknikens Hus. Den är också en viktig del av marknadsföringen.
Vy över SSAB, LuleåverkenGunvor EkströmVy över SSAB, LuleåverkenIllustration som syftar till att förklara vad det olika utsläppsmolnen är. Se även: https://www.ssab.se/ssab/om-ssab/production-sites-in-sweden/lulea/hallbarhet-lulea
Bokomslag "Åttonde stadgan"Gunvor EkströmBokomslag "Åttonde stadgan"Illustration och grafisk formgivning av bokomslag och inlaga till romanen Åttonde stadgan av Pelle Lindblom.
Skivomslag till Magnus Nordlunds julskiva "Jul i vår by".Gunvor EkströmSkivomslag till Magnus Nordlunds julskiva "Jul i vår by".Illustration och grafisk formgivning av julskiva.
Omslagsillustration till Advokatsamfundets tidningGunvor EkströmOmslagsillustration till Advokatsamfundets tidningOmslag samt 5 illustrationer i inlagan av Advokatsamfundets tidning. Advokatundersökningen 2017 tar reda på hur advokaternas arbetssituation ser ut.
Internet of thingsGunvor EkströmInternet of thingsTill presentationsmaterial för Evado om det digitala samhället, hotspots och IOT.
Hägnens friluftsmuseum, orienteringsskylt.Gunvor EkströmHägnens friluftsmuseum, orienteringsskylt.Besökare till Hägnans historiska byggnader får överblick och hjälp att hitta på området.
Diverse figurer från tidningen Hem & hyraGunvor EkströmDiverse figurer från tidningen Hem & hyraHem & hyra presenterar då och då statistik kring boende i hyresrätt. Illustrationer med en glimt i ögat förmedlar budskapet. 
Teknikens HusGunvor EkströmTeknikens HusVägg, 2 x 2 meter som beskriver verksamheten i Luleås prisbelönta science center.
Maja & Milo tältarGunvor EkströmMaja & Milo tältarUr en serie läroböcker om Maja och Milo för Specialpedagogiska skolmyndigheten. Denna är hämtad ur "Maja och Milo tältar".
Maja spelar innebandyGunvor EkströmMaja spelar innebandy"Maja spelar innebandy". Lärobok för gymnasie- och vuxensärskolan. Detta är den femte boken i serien om Milo och Maja. Beställare: Specialpedagogiska skolmyndigheten.
Energisystem i flerfamiljshusGunvor EkströmEnergisystem i flerfamiljshusEnergisystem i flerfamiljshus. Abelko Innovations/Plan sju.
En god natts sömnGunvor EkströmEn god natts sömnSå inreder du sovrummet för att sova gott. Ikea ReadMe.
Norrbottens nationalparkerGunvor EkströmNorrbottens nationalparkerNaturens år, nationalparker i Norrbotten. Affisch för Länsstyrelsen i Norrbottens län.
Företagsutveckling, träindustriGunvor EkströmFöretagsutveckling, träindustriSwedwood Magazine. Temanummer om Swedwoods utveckling i framtiden.
SL på spåretGunvor EkströmSL på spåretFrågesport i SL i Metro.
Gunvor Ekström
Luleå
070-660 00 10

Gunvor Ekström

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Jag heter Gunvor Ekström och jobbar som illustratör. Jag hjälper mina kunder att få fram sitt budskap. Illustrationer är ett fantastiskt bra verktyg för att förklara och förenkla. Budskapet blir lätt att förstå och komma ihåg.

Vilken del av den kreativa arbetsprocessen gillar du bäst?

Själva bildlösningen. Att sätta mig in i nya områden, sammanhang och processer. Lyfta fram det som är viktigt och presentera det på bästa sätt.

Vad jobbar du med just nu?

Presentationsmaterial, illustrationer till artiklar och tapeter!