Hanna Klinthage portfolio

Det som verkar farligt / SmåkrypHanna KlinthageDet som verkar farligt / SmåkrypUppslag från boken Det som verkar farligt, skriven av Annica Hedin. Utgiven 2020 hos Rabén & Sjögren.
Hos frisörenHanna KlinthageHos frisörenRörlig redaktionell illustration, När ditt sätt är det bästa sättet
En flugskit på kartanHanna KlinthageEn flugskit på kartanEn 32-sidors långt seriealbum som innehåller korta serier om en fiktiv by. En by någonstans i Sverige med lika fiktiva bybor och deras berättelser. Examensarbete ifrån Konstfack 2017.
Att uppfostra ett barn till att bli kreativHanna KlinthageAtt uppfostra ett barn till att bli kreativIllustration till text om uppfostran av barn och om kreativitet.
Köpa en livsstilHanna KlinthageKöpa en livsstilKan man köpa en livsstil?
Det som verkar farligt / Det går att vara rädd för nästan alltHanna KlinthageDet som verkar farligt / Det går att vara rädd för nästan alltUppslag från boken Det som verkar farligt, skriven av Annica Hedin. Utgiven 2020 hos Rabén & Sjögren.
Dom som kallas vuxnaHanna KlinthageDom som kallas vuxnaDom som kallas vuxna, skriven av Annica Hedin. Släpps på Rabén & Sjögren april 2019. http://www.rabensjogren.se/bocker/187020-dom-som-kallas-vuxna
Stad och landsbygdHanna KlinthageStad och landsbygdIllustration till artikel om hur unga tvingas flytta in till större städer på grund av jobb. Magasinet Kote, 2017
Hanna Klinthage
Stockholm
-

Hanna Klinthage

Jag arbetar med olika typer av bildberättande, redaktionell illustration och rörlig bild. För det mesta använder jag material som gouache, akvarell och blyerts.

Har en examen i illustration och grafisk design ifrån Konstfack 2017.