Helena Sundin portfolio

Helena Sundin
Halmstad
0760867966

Helena Sundin

Som illustratör så är kundkontakten väldigt viktig för mig. Oavsett om kunden har en tydlig vision av vad som önskas eller om jag får helt fria händer så tycker jag att samarbetet är väldigt givande och jag gillar tanken på att vi gör en bild tillsammans.

Jag gör detaljerade illustrationer i olika tekniker, jag jobbar gärna för hand med akryl, akvarell, blyerts, olika typer av tusch, bläck och pastell. Jag jobbar även med logotyper och skyltar i kalligrafi och andra typer av bokstavering och lettering.  Jag har gjort många illustrerade kartor där jag ritat en karta som både går att använda för att hitta och sedan rama in och sätta på väggen.

Jag har använt mig av programmet procreate för att lägga till saker, som till exempel text på en karta som behövs kunna tryckas på flera språk

Hittills har jag ett pågående samarbete med Museum Context som är en kedja med spännande affärer i Edinburgh och nu även i Hong Kong. Andra kunder är Patriks Prylar, Lindas ekocafé, Söderpiren och Venezia i Halmstad med flera. Jag har nyligen gjort en karta över gamla stan i Stockholm som kommer att säljas där.