Helena Sundin portfolio

Lindas ekocaféHelena SundinLindas ekocaféLindas ekocafé 2019 Illustration av Linda och hennes ekologiska café i akvarell, akryl, pastell och markerpennor. 
Stockholm Gamla stan Helena SundinStockholm Gamla stan Eget arbete 2018 Illustrerad karta över Stockholms gamla stan gjord med fineliner-penna, akvarell och akrylfärg. Texten är tillagd i programmet procreate. 
Tron KirkHelena SundinTron KirkMuseum Context 2018  Den gamla kyrkan Tron Kirk i Edinburgh som nu fungerar som en utsällningslokal för bland annat världsarvsfonden fick en beskyddarinna i den här illustrationen. 
Ruggigt områdeHelena SundinRuggigt områdeMuseum Context 2019 Illustration gjord med markerpennor och akvarell. 
FrejaHelena SundinFrejaTeam Rynkeby 2018 Illustration föreställande Freja i markerpennor, färgpennor och akrylfärg. 
Eget projekt, nattvandrare, 2019Helena SundinEget projekt, nattvandrare, 2019Porträtt gjort i Procreate 
Edinburgh castleHelena SundinEdinburgh castleMuseum Context 2018 Illustration i markerpennor föreställande slottet och några karaktärer i förgrunden. Vissa historiska och vissa påhittade.
Patriks PrylarHelena SundinPatriks PrylarPatriks prylar 2018 Illustration för att visa upp det stora sortimentet av intressanta och unika prylar.
Museum ContextHelena SundinMuseum ContextIllustration föreställande butiken Museum Context på Victoria street, Edinburgh. 
KalligrafiHelena SundinKalligrafiEget projekt 2018 Kalligrafi
ElefanthusetHelena SundinElefanthusetMuseum Context 2018 Illustration föreställande det mytomspunna cafeét elephant house i Edinburgh.
John Kays bokaffärHelena SundinJohn Kays bokaffärMuseum Context 2018 Illustration av John Kays bokaffär i Edinburgh. 
Helena Sundin
Halmstad
0760867966

Helena Sundin

Som illustratör så är kundkontakten väldigt viktig för mig. Oavsett om kunden har en tydlig vision av vad som önskas eller om jag får helt fria händer så tycker jag att samarbetet är väldigt givande och jag gillar tanken på att vi gör en bild tillsammans.

Jag gör detaljerade illustrationer i olika tekniker, jag jobbar gärna för hand med akryl, akvarell, blyerts, olika typer av tusch, bläck och pastell. Jag jobbar även med logotyper och skyltar i kalligrafi och andra typer av bokstavering och lettering.  Jag har gjort många illustrerade kartor där jag ritat en karta som både går att använda för att hitta och sedan rama in och sätta på väggen.

Jag har använt mig av programmet procreate för att lägga till saker, som till exempel text på en karta som behövs kunna tryckas på flera språk

Hittills har jag ett pågående samarbete med Museum Context som är en kedja med spännande affärer i Edinburgh och nu även i Hong Kong. Andra kunder är Patriks Prylar, Lindas ekocafé, Söderpiren och Venezia i Halmstad med flera. Jag har nyligen gjort en karta över gamla stan i Stockholm som kommer att säljas där.