Ida Rosén Branzell portfolio

Modingarna och AlfabetetIda Rosén BranzellModingarna och AlfabetetBild till den normmedvetena ABC-boken Modingarna och Alfabetet av Annelie Salminen. Boken är formgiven och illustrerad av ida Rosén Branzell
Modingarna och AlfabetetIda Rosén BranzellModingarna och AlfabetetBild till den normmedvetena ABC-boken Modingarna och Alfabetet av Annelie Salminen. Boken är formgiven och illustrerad av ida Rosén Branzell
Modingarna och alfabetetIda Rosén BranzellModingarna och alfabetetBild till den normmedvetena ABC-boken Modingarna och Alfabetet av Annelie Salminen. Boken är formgiven och illustrerad av ida Rosén Branzell
BokbussIda Rosén BranzellBokbussBild till Lindesbergs nya bussbibliotek. Folierad över bussens bakvägg.
Pojken som aldrig var räddIda Rosén BranzellPojken som aldrig var räddIllustration ur sagoboken "Pojken som aldrig var rädd" av Alfred Smedberg. En bok om tomtar, troll och bortbytingar. Akvarell och färgpännor.
Pojken som aldrig var räddIda Rosén BranzellPojken som aldrig var räddEn av illustrationerna ur sagoboken "Pojken som aldrig var rädd" av Alfred Smedberg.
ReportageteckningIda Rosén BranzellReportageteckningReportageteckning. Utdrag ur eventskildring från Sverigehuset, med text av Annelie Salminen, poet. Teckning i blyerts. Liveteckning.
YlarIda Rosén BranzellYlarStudent work SoC
HemlisIda Rosén BranzellHemlisStudent work SoC
FrukostIda Rosén BranzellFrukostStudent work SoC
FrukostIda Rosén BranzellFrukostStudent work SoC
illustration-barnIda Rosén Branzellillustration-barnStudent work SoC
SuperhjältevännenIda Rosén BranzellSuperhjältevännenStudent work SoC
ÄppleIda Rosén BranzellÄppleStudent work SoC
SverigesommarIda Rosén BranzellSverigesommarDel av illustration till en svensk folkdansförening på utbyte i Kroatien. Används som vykort, i foldrar, och i samband med olika arrangemang. Originalet ramades in och gavs bort som tavla.
Små, små visorIda Rosén BranzellSmå, små visorOmslag till den tvåspråkiga sångboken Små, små visor. Boken innehåller över 30 sidor illustrerade av Ida Rosén Branzell.
Lilla luddeIda Rosén BranzellLilla luddeIllustrationer ur den tvåspråkiga sångboken "Små, små visor" av Päivi Hällström.Ida Rosén Branzell har illustrerat över 30 illustrationer till boken.
Små, små visorIda Rosén BranzellSmå, små visorIllustrationer ur den tvåspråkiga sångboken "Små, små visor" av Päivi Hällström.Ida Rosén Branzell har illustrerat över 30 illustrationer till boken.
Ida Rosén Branzell
Fellingsbro
0739856704

Ida Rosén Branzell

Vad heter du och hur skulle du kort beskriva vad du gör?

Mitt namn är Ida Rosén Branzell. Jag är frilansande illustratör och konstnär. Jobbar både i datorn och med hantverket att teckna, skissa, och måla analogt.

I ditt yrkesutövande, hur har du själv utvecklats, tycker du?

Det finns alltid nya saker att upptäcka och prova. Jag har många olika manér beroende på vad som klär just det jobbet. Det hjälper mig att se på varje nytt uppdrag som något unikt och utvecklande och min förhoppning är att den utvecklingen skall pågå livet ut.

Vad är det bästa med att jobba med dig ur ett kundperspektiv?

Vi har en dialog både före, under och efter att arbetet är färdigt. Varje uppdrag har olika förutsättningar, så vi kommer i samråd fram till vad som är det bästa för att uppnå kundens behov i varje specifikt uppdrag.  Det är viktigt att både jag och kunderna är nöjda.